Το Zelda: Tears of the Kingdom βραβεύτηκε ως το πιο αναμενόμενο παιχνίδι από τους Ιάπωνες

Και οι δηλώσεις του Eiji Aonuma έχουν πολύ ενδιαφέρον
20 Μαρτίου 2023 15:17
Το Zelda: Tears of the Kingdom βραβεύτηκε ως το πιο αναμενόμενο παιχνίδι από τους Ιάπωνες

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και όπως φαίνεται η ανυπομονησία έχει χτυπήσει «κόκκινο». Συγκεκριμένα, το παιχνίδι μόλις κέρδισε μια αξιοσημείωτη διάκριση από το πασίγνωστο ιαπωνικό περιοδικό Famitsu.

Αναλυτικότερα, το Tears of the Kingdom βραβεύτηκε ως «Το Πιο Αναμενόμενο Παιχνίδι» που έχει ανακοινωθεί αυτή τη στιγμή για οποιαδήποτε πλατφόρμα στα Famitsu Game Awards. Με αφορμή τη νίκη αυτή, ο παραγωγός του τίτλου, Eiji Aonuma, προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και αινιγματικές -θα μπορούσε να πει κανείς- δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος δημιουργός επισήμανε:

Στο προηγούμενο παιχνίδι, το Breath of the Wild, είχατε τη δυνατότητα να βιώσετε έναν νέο Zelda κόσμο με την ελευθερία να πάτε όπου θέλετε και να κάνετε ό,τι θέλετε. Στο sequel, το Tears of the Kingdom, επιπλέον, η ελεύθερη φαντασία των παικτών θα γεμίσει με νέο gameplay που θα επιφέρει αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι όλοι όσοι το ψήφισαν θα εκπλαγούν ευχάριστα και ελπίζω να απολαύσετε αυτή την "άγνωστη" Hyrule, με όποιον τρόπο σας αρέσει. Σας ευχαριστώ!

Φυσικά, αυτό που κίνησε το ενδιαφέρον των παικτών είναι η δήλωση πως το «gameplay θα επιφέρει αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού», κάτι που μένει να δούμε τι ακριβώς σημαίνει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού, από την Nintendo Direct παρουσίασε που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της χρονιάς.