Gamer αγόρασε ΟΛΑ τα παιχνίδια των Nintendo 3DS και Wii U

Πριν να κλείσουν τα ψηφιακά τους καταστήματα
19 Μαρτίου 2023 17:41
Gamer αγόρασε ΟΛΑ τα παιχνίδια των Nintendo 3DS και Wii U

Ένας gamer που ακούει στο όνομα Jirard 'The Completionist' Khalil κατάφερε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα: αγόρασε όλα τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα μέσα από τα eShop των Wii U και 3DS, πριν αυτά κλείσουν αργότερα μέσα στο μήνα.

Ο Khalil, ο οποίος είναι δημοφιλής σχολιαστής παιχνιδιών στο YouTube με πάνω από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές, ανακοίνωσε το επίτευγμά του μέσω ενός νέου βίντεο, όπου μοιράστηκε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με την όλη προσπάθεια και το κόστος αγοράς των 2.413 συνολικά παιχνιδιών!

Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο και πιο ακριβό βίντεο που έχω κάνει ποτέ.  Μου πήρε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. Ήταν ένα μακρύ και έντονο ταξίδι.  Αγόρασα ΚΑΘΕ Nintendo Wii U και Nintendo 3DS παιχνίδι από το Eshop πριν κλείσουν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ξόδεψε $22.791 για την αγορά όλων των τίτλων, για την οποία χρειάστηκε σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο. Η ψηφιακή του βιβλιοθήκη ισοδυναμεί πλέον με 1,2 TB Wii U παιχνιδιών και 267 GB 3DS, DsiWare παιχνιδιών και DLC. Πιο συγκεκριμένα, έχει πλέον στην κατοχή του 866 Wii U παιχνίδια και 1547 3DS παιχνίδια.

Ο Khalil χρησιμοποίησε προπληρωμένες κάρτες ειδικά για το Nintendo eShop, για να προσθέτει χρήματα στο λογαριασμό του, καθώς είχε ανησυχίες ότι η τράπεζά του θα μπλόκαρε την προσωπική κάρτα του εξαιτίας του τεράστιου αριθμού συναλλαγών. Έτσι χρειάστηκε να αποκτήσει 464 eShop κάρτες, τις οποίες εξαργύρωσε μια προς μία σε κάθε σύστημα μαζί με την ομάδα του. Από το όλο εγχείρημα δεν έλειψαν βέβαια και τα προβλήματα, αφού το eShop επέτρεπε σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι να έχει το πολύ μέχρι $250. Αυτό σήμαινε ότι ο Khalil και η ομάδα του έπρεπε να αγοράζουν συνεχώς παιχνίδια, στη συνέχεια να εξαργυρώνουν κάρτες και στη συνέχεια να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία.

Για περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, τα ψηφιακά καταστήματα των δύο κονσολών της Nintendo αναμένεται να σταματήσουν τη λειτουργία τους στις 27 Μαρτίου.