Diablo 4: Βούλιαξε από κόσμο η beta – Προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση η Blizzard

Τεράστιες οι ουρές αναμονής
18 Μαρτίου 2023 20:17
Diablo 4: Βούλιαξε από κόσμο η beta – Προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση η Blizzard

Πριν μερικές ώρες ξεκίνησε η πρώτη beta του Diablo IV που όπως φαίνεται ξεπέρασε τις προσδοκίες της Blizzard, αφού οι servers λύγισαν από τον κόσμο!

Αναλυτικότερα, πολλοί παίκτες ανέφεραν πως οι χρόνοι σύνδεσης στο παιχνίδι ήταν τεράστιοι, αφού κλήθηκαν να περιμένουν έως και ολόκληρες ώρες στο queue. Παράλληλα, η δοκιμαστική έκδοση είχε και διάφορα άλλα τεχνικής φύσεως θέματα, όπως ξαφνικές αποσυνδέσεις, αδυναμία σύνδεσης σε party με φίλους, rubberbanding και πολύ υψηλή χρήση RAM και GPU πόρων σε διάφορες hardware διατάξεις.

Η Blizzard αναγνώρισε τα διάφορα θέματα μέσα από μια ανάρτηση στα επίσημα forums της, τονίζοντας πόσο κρίσιμη είναι η beta για να αποφευχθούν αντίστοιχα προβλήματα στο τελικό παιχνίδι. Συγχρόνως, ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή τους, επιβεβαιώνοντας πως εργάζεται πυρετωδώς για να βελτιώσει την κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις της Blizzard για τις αποσυνδέσεις και τις μεγάλες ουρές της beta του Diablo IV:

Η ομάδα δουλεύει πάνω σε κάποια παρασκηνιακά ζητήματα που επηρεάζουν τους παίκτες και προκαλούν αποσυνδέσεις από τους servers. Προς το παρόν, διαχειριζόμαστε τον ρυθμό εισόδου νέων παικτών στο παιχνίδι, μέχρι να έχουμε μια πλήρη λύση για τα προβλήματα των αποσυνδέσεων. Αυτό γίνεται για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα μεταξύ των παικτών που μπαίνουν στο παιχνίδι μετά τη διαδικασία του queue.

Η τελική έκδοση του Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.