Παίξτε εντελώς δωρεάν το Far Cry 5

Το οποίο μόλις πήρε και 60FPS update στις next-gen κονσόλες
18 Μαρτίου 2023 19:35
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Far Cry 5

Πολύ σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε εντελώς δωρεάν το πέμπτο κεφάλαιο της πασίγνωστης και λατρεμένης open world shooter σειράς της Ubisoft, Far Cry.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο των εορτασμών για την πέμπτη επέτειο από την κυκλοφορία του τίτλου, η Ubisoft ανακοίνωσε ένα δωρεάν σαββατοκύριακο για το Far Cry 5. Η δοκιμή διαρκεί από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμη σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Αξίζει να σημειωθεί πως το trial δεν θα έχει κανέναν περιορισμό χρόνου ή προόδου, αφού θα είναι διαθέσιμο ολόκληρο το βασικό παιχνίδι, με όλα τα modes και τις λειτουργίες του.

Μάλιστα, όσοι θέλουν να συνεχίσουν την περιπέτεια και να απελευθερώσουν πλήρως την Hope County από την αίρεση του Joseph Seed, θα μπορούν να αποκτήσουν μόνιμα την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού με μεγάλη έκπτωση. Αναλυτικότερα, το Ubisoft Connect προσφέρει έως και 85% έκπτωση για τις Standard και Gold εκδόσεις, καθώς και έως και 70% έκπτωση για το Far Cry 5 Season Pass και τα μεμονωμένα DLCs μέχρι τις 4 Απριλίου. Συγχρόνως, το Microsoft Store προσφέρει παρόμοιες εκπτώσεις μέχρι τις 27 Μαρτίου για τους παίκτες του Xbox και το PlayStation Store προσφέρει έως και 85% έκπτωση έως τις 29 Μαρτίου για τους παίκτες του PlayStation.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από τις εκπτώσεις και την περίοδο δωρεάν δοκιμής, η Ubisoft έκανε και μια ακόμη ανακοίνωση για τα 5 χρόνια του τίτλου. Συγκεκριμένα, ο γαλλικός κολοσσός κυκλοφόρησε και μια νέα ενημέρωση που επιτρέπει στο Far Cry 5 να τρέχει στα 60FPS στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Το 60FPS update καλύπτει όλα τα modes του Far Cry 5, συμπεριλαμβανομένου του solo campaign, του co-op, του Arcade και των τριών DLC: Hours of Darkness, Lost on Mars και Dead Living Zombies. Το patch βελτιώνει επίσης και την ανάλυση, με την έκδοση του Xbox Series X να υποστηρίζει 4K (3840 x 2160) και την έκδοση του Xbox Series S να τρέχει σε Full HD (1920 x 1080). Οι παίκτες του PlayStation 5 μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι σε ανάλυση 2880 x 1620.