Η Epic Games θα σας κάνει δώρο δύο παιχνίδια

Συντονιστείτε την Πέμπτη
18 Μαρτίου 2023 15:16
Η Epic Games θα σας κάνει δώρο δύο παιχνίδια

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα από την Πέμπτη 23 Μαρτίου. Έτσι, μόλις τελειώσει η προσφορά με το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War που βρίσκεται τώρα στην “Free Games” κατηγορία του καταστήματος, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στη συλλογή σας δύο ακόμη τίτλους.

Να σημειωθεί ότι αυτοί οι δύο τίτλοι θα μείνουν στον λογαριασμό σας για πάντα. Το 1ο παιχνίδι είναι το Chess Ultra της Ripstone, η οποία λέει ότι έχει φτιάξει το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι για σκάκι στον κόσμο. Με εκπληκτικά 4K γραφικά, seamless online υποστήριξη για να παίζετε με άλλους παίκτες, εντυπωσιακό AI και δυνατότητα για VR.

Το 2ο παιχνίδι είναι το World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα DLC για το δημοφιλές παιχνίδι που σας δίνει πολλά bonuses και Premium battleship, αλλά κόστιζε κανονικά 19,30 ευρώ.

Οι δύο τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν στο Epic Games Store από τις 23 έως τις 30 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή και μέχρι την Πέμπτη θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, το οποίο κυκλοφόρησε από την Proxy Studios και την Slitherine Ltd το 2018. Πρόκειται για ένα 4X turn-based παιχνίδι στρατηγικής που λαμβάνει χώρα στο δημοφιλές σύμπαν (το πρώτο του είδους του στο franchise);. Σε αυτό θα πάρετε τον έλεγχο μιας εκ των τεσσάρων φατριών (Imperial Guard, Space Marines, Orks, Necrons), οι οποίες εμπλέκονται σε έναν βάναυσο πόλεμο. Στόχος τους; Να κυριαρχήσουν και να καταλάβουν τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη.

Κατεβάστε το πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.