Lance Reddick: To συγκινητικό 'αντίο' της Guerrilla Games στον ηθοποιό των 'Horizon'

Ο “Sylens“ των Horizon έφυγε από τη ζωή ξαφνικά
18 Μαρτίου 2023 12:17
Lance Reddick: To συγκινητικό 'αντίο' της Guerrilla Games στον ηθοποιό των 'Horizon'

Ο αιφνίδιος θάνατος του ηθοποιού Lance Reddick βύθισε το Χόλιγουντ στη θλίψη και όχι μόνο, καθώς συμμετείχε σε πολλά βιντεοπαιχνίδια όπως το Destiny 2, όπου οι παίκτες τίμησαν τη μνήμη του, και στο franchise του Horizon. 

Η Guerrilla Games στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του ηθοποιού και πασίγνωστου voice actor θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από το Twitter. Ο Reddick συμμετείχε στα παιχνίδια Horizon: Zero Dawn και Horizon Forbidden West στο ρόλο του Sylens

Στο "αντίο" της η Guerrilla Games, εκ μέρους όλης της κοινότητας του Horizon, έγραψε τα εξής: "Σε ευχαριστούμε, Lance Redick για όσα πρόσφερεες στον χακτήρα του Sylens, που μοιράστηκες το αστείρευτο ταλέντο και τη σοφία σου με εμάς, για την γενναιόδωρη ζεστασιά σου, την αμίμητη παρουσία σου και την βαθιά σου επίδραση όχι μόνο ως μέλος του καστ μας, αλλά και στην κοινότητά μας. Ήταν μεγάλη μας τιμή που συνεργαστήκαμε μαζί σου. Θα μας λείψεις απίστευτα. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του."

Δείτε την ανάρτηση της Guerrilla: 

Μάλιστα, αναμένεται να επιστρέψει -πλέον μετά θάνατον- στο ρόλο του Sylens στο επερχόμενο Horizon: Forbidden West - Burning Shores DLC, βάσει παλιότερων αναρτήσεων που είχε κάνει και διέγραψε λίγο αργότερα. 

Ο Reddick άφησε τη τελευταία του πνοή χθες σε ηλικία 60 ετών. Συμμετείχε επίσης και σε άλλα βιντεοπαιχνίδια όπως το Destiny της Bungie στο ρόλο του Commander Zavala και ως Martin Hatch στο Quantum Break της Remedy Entertainment.