Ζήστε 11 λεπτά απόλυτης φρίκης στο νέο Layers of Fear μέσα από τα πρώτα gameplay πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούνιο η κυκλοφορία του “reimagined' horror τίτλου
18 Μαρτίου 2023 11:23
Ζήστε 11 λεπτά απόλυτης φρίκης στο νέο Layers of Fear μέσα από τα πρώτα gameplay πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bloober Team δημοσίευσε το πρώτο gameplay βίντεο του νέου "reimagined" Layers of Fear, το οποίο αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το horror genre παιχνιδιών. Πρόκειται για ένα χορταστικό 11 λεπτών gameplay walkthrough που παρουσιάζει μπόλικα, αγνά πλάνα από το story. 

Σε αυτό, όπως αναφέρει η περιγραφή του, συστηνόμαστε στον "Writer" έναν καινούργιο χαρακτήρα που θα συμπεριλαμβάνεται στο παιχνίδι και ο οποίος εξερευνά ένα μυστηριώδες φάρο, που κρύβει ζοφερά μυστικά. 

Το "Lighthouse" είναι μια εντελώς νέα περιοχή, η οποία θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας και θα συνδέσει όλα τα γεγονότα και τους χαρακτήρες των Layers μαζί. Μάλιστα θα κληθείτε να λύσετε γρίφους και να αντιμετωπίσετε απόκοσμες προκλήσεις στο Old Mansion, χάρη στο φανό, ένα νέο και βασικό εργαλείο αντιμετώπισης των εφιαλτών του τίτλου. 

Δείτε το πρώτο gameplay βίντεο του νέου Layers of Fear: 

Λίγα λόγια για το νέο Layers of Fear

Όσον αφορά το νέο project του πολωνικού στούντιο χαρακτηρίζεται ως ένα first-person «ψυχεδελικό χρονικό τρόμου» που επικεντρώνεται στην έντονη εξερεύνηση και την καθηλωτική αφήγηση και υπόσχεται να «επαναπροσδιορίσει» το horror. Η ιστορία θα βασίζεται σε αυτές των Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance και Layers of Fear 2, με μια νέα κατεύθυνση για το gameplay και εξαιρετικά αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα. Συγκεκριμένα, καλεί τους παίκτες να ανακαλύψουν εκ νέου τις ιστορίες καλλιτεχνών που σκλαβώθηκαν από τις εμμονές τους, αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής της Unreal Engine 5, υποστηρίζοντας Ray Tracing, HDR, 4K ανάλυση και το σύστημα φωτισμού Lumen, για να προσφέρει μια καθηλωτική και αιματηρή εμπειρία τρόμου.

Παράλληλα, όμως, με τις ήδη γνωστές ιστορίες, το πακέτο θα περιλαμβάνει και το νέο downloadable content “The Final Note” που θα δώσει μια νέα προοπτική στην ιστορία του Layers of Fear, καθώς και την πρωτόγνωρη ιστορία του The Writer, η οποία θα συνδέσει τα πάντα μεταξύ τους.

Το καινούργιο Layers of Fear αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα διατεθεί μέσα από το ψηφιακό κατάστημα του Steam.