Diablo IV: 10 λεπτά αγνού gameplay από developers της Blizzard

Ξεκινάει σήμερα η Beta
17 Μαρτίου 2023 22:26
Diablo IV: 10 λεπτά αγνού gameplay από developers της Blizzard

Με αφορμή την έναρξη της πρώτης φάσης της Open Beta του Diablo IV, στην οποία έχουν από σήμερα πρόσβαση όσοι έχουν προβεί σε προ-παραγγελία, η Blizzard έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα χορταστικό gameplay βίντεο. Μέσα από αυτό μπορείτε να απολαύσετε 10 λεπτά αγνού gameplay.

Αναλυτικότερα, ο Lead Game Designer του τίτλου, Zaven Haroutunian, παρουσιάζει ένα dungeon που θα μπορούν να παίξουν όσοι έχουν πρόσβαση στην beta, μιλώντας συγχρόνως και για διάφορες ακόμη εκπλήξεις που υπάρχουν στην δοκιμαστική έκδοση. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η Open Beta Early Access θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαρτίου.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να πάρετε μια γεύση από το άκρως αναμενόμενο RPG, το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.

Το Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.