Tekken 8: Παρουσιάστηκε ακόμη ένας θρυλικός χαρακτήρας για το νέο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη ένας παίκτης που θα πλαισιώνει το ρόστερ του τίτλου
17 Μαρτίου 2023 18:09
Tekken 8: Παρουσιάστηκε ακόμη ένας θρυλικός χαρακτήρας για το νέο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco συνεχίζει να προωθεί τους χαρακτήρες που θα βρίσκονται στο Tekken 8 και αυτή τη φορά αποκάλυψε ένα ακόμη σημαντικό πρόσωπο. Ο λόγος γίνεται για τον King, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο νέο παιχνίδι για να μοιράσει ξύλο με τις μοναδικές ικανότητές του.

Μέσα από ένα gameplay trailer που διαρκεί σχεδόν δύο λεπτά, η εταιρία θέλει να σας παρουσιάσει τον King και τις κινήσεις που θα έχει στο Tekken 8, καθώς και τις πόζες που θα κάνει όταν μπαίνει στη μάχη ή όταν κερδίζει έναν αγώνα. Με την εμβληματική κάπα του και τα αμέτρητα combos, αν είστε fans του συγκεκριμένου χαρακτήρα έχετε ακόμη έναν λόγο για να ανυπομονείτε για το 8ο κεφάλαιο.

Απολαύστε το trailer με τον King παρακάτω

 

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε τα gameplay πλάνα από τον Kazuya, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο 8ο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise και θα μοιράζει ξύλο με τις μοναδικές ικανότητές του. Επίσης αποκαλύφθηκε και η Nina και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτήν πατώντας εδώ. Είδαμε το trailer με τον Marshall Law πριν λίγες ώρες, ενώ πριν από αυτόν είχε αποκαλυφθεί και ο Paul.

Στο Tekken 8 θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jin, Paul, King, Law, Lars, Jack-8 και Jun Kazama.

Η Bandai Namco ετοιμάζει και το closed alpha test, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η πρώτη closed alpha θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα μέσα από μια ειδική ιστοσελίδα.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Tags: