Steam Deck: Έπεσε η τιμή της κονσόλας για πρώτη φορά

Τσεκάρετε αν σας ενδιαφέρει
17 Μαρτίου 2023 16:23
Steam Deck: Έπεσε η τιμή της κονσόλας για πρώτη φορά

Η Valve ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες τις ανοιξιάτικες προσφορές του Steam και μέσα σ’ όλα έριξε και την τιμή του Steam Deck για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η υβριδική κονσόλα γιορτάζει τον ένα χρόνο της και μπορείτε να την προμηθευτείτε τώρα σε μειωμένη τιμή.

Αρχικά, έχουν πέσει οι τιμές και στις τρεις εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση με τα 64GB eMMC και τη θήκη μεταφοράς κόστιζε αρχικά 419 ευρώ και τώρα μπορείτε να την αγοράσετε με 377,10 ευρώ.

Η δεύτερη έκδοση των 256GB με ταχύτερο χώρο αποθήκευσης, θήκη μεταφοράς και αποκλειστικά stickers για το προφίλ σας κόστιζε 549 ευρώ και τώρα μπορείτε να την αγοράσετε με 494,10 ευρώ.

Η τρίτη και πιο ακριβή έκδοση με τα 512GB με γρηγορότερο NVMe SSD, με υψηλής ποιότητας ειδικά επεξεργασμένο αντιθαμβωτικό γυαλί στην οθόνη, θήκη μεταφοράς, τα εν λόγω stickers και ένα θεματικό εικονικό πληκτρολόγιο κοστίζει τώρα 611,10 ευρώ από 679 ευρώ που ήταν προηγουμένως.

Η προσφορά του Steam Deck θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαρτίου. Οπότε, αν θέλατε να αποκτήσετε την κονσόλα της Valve, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Μερικές πληροφορίες για το Steam Deck σύμφωνα με την Valve:

Συνεργαστήκαμε με την AMD για να δημιουργήσουμε το προσαρμοσμένο APU του Steam Deck, βελτιστοποιημένο για παιχνίδι χειρός. Είναι μια πανίσχυρη μονάδα Zen 2 + RDNA 2, που παρέχει αρκετές επιδόσεις ώστε να εκτελεί τα τελευταία παιχνίδια AAA σε ένα πολύ αποδοτικό πλαίσιο κατανάλωσης ρεύματος.

Αφότου συνδεθείτε στο Steam Deck, εμφανίζεται ολόκληρη η Συλλογή Steam σας, όπως ακριβώς και σε οποιονδήποτε άλλον υπολογιστή. Θα μπορείτε επίσης να δείτε την αξιολόγηση συμβατότητας κάθε παιχνιδιού, που υποδεικνύει το είδος εμπειρίας που μπορείτε να περιμένετε όταν παίζετε. Μπορείτε να φιλτράρετε δυναμικά οποιαδήποτε προβολή στη Συλλογή σας, ανά αξιολόγηση συμβατότητας, εάν αναζητάτε ένα συγκεκριμένο είδος εμπειριών.

Το Steam Deck φτιάχτηκε για εκτεταμένες συνεδρίες παιχνιδιού —είτε χρησιμοποιείτε μοχλούς είτε επιφάνειες αφής— με ελέγχους πλήρους μεγέθους τοποθετημένους τέλεια εντός της εμβέλειας του χεριού σας. Το πίσω μέρος της συσκευής είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει άνετα σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών χεριού.

Πατώντας εδώ, θα βρείτε και όλες τις ανοιξιάτικες προσφορές που τρέχουν στο Steam από εχθές.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι και εμείς είχαμε ανεβάσει ένα βίντεο στο κανάλι του InFeRnoBraVeHeart και μπορείτε να δείτε την αναλυτική παρουσίαση του Σάκη Καρπά παρακάτω.