Αυτήν την κάρτα του Magic και του LOTR θα την έχει μόνο ένας τυχερός σε όλον τον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Το νέο crossover θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο
17 Μαρτίου 2023 14:12
Αυτήν την κάρτα του Magic και του LOTR θα την έχει μόνο ένας τυχερός σε όλον τον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Η εταιρία Wizards of the Coast, γνωστή για τα παιχνίδια καρτών ανακοίνωσε μία μεγάλη συνεργασία μεταξύ του The Lord of the Rings και του Magic: The Gathering. Πιο συγκεκριμένα, πολύ σύντομα θα έρθουν μερικές νέες κάρτες του trading card game και ανάμεσά τους θα βρίσκεται μία τόσο σπάνια κάρτα, που μόνος ένας άνθρωπος στον πλανήτη θα μπορεί να αποκτήσει.

Ο λόγος γίνεται για την κάρτα του “One Ring”, η οποία θα υπάρχει σε διάφορες εκδόσεις, όμως, η 1:1 κάρτα του δαχτυλιδιού με το ειδικό print θα εκτυπωθεί μόνο μια φορά. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα με την ονομασία “001/001 One Ring” θα βρίσκεται σε ένα και μοναδικό booster pack και όποιος άνθρωπος την τύχει, θα είναι ο μοναδικός στον πλανήτη.

Αυτή η σπάνια κάρτα πρόκειται να τυπωθεί μόνο μία φορά και έρχεται με ένα ειδικό printed σε black speech του Sauron χρησιμοποιώντας γράμματα από το “Tengwar”. Το εν λόγω σπάνιο One Ring θα βρίσκεται στην αγγλική έκδοση του Magic: The Cathering μέσα στο The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth collector booster pack.

Δείτε την κάρτα “001/001 One Ring” και τις άλλες versions που δε θα είναι τόσο σπάνιες:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι άλλες-διαφορετικές κάρτες του One Ring είναι πανομοιότυπες και δε θα προσφέρουν κάποιο πλεονέκτημα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που αλλάζει είναι ουσιαστικά το σκίτσο τους. Επίσης θα κυκλοφορήσουν και άλλες κάρτες, με άλλα δαχτυλίδια όπως τα Elven Sol Rings, Dwraven Sol Rings και Human Sol Rings.

Η Wizards of the Coast είναι εκδότρια εταιρία παιχνιδιών με θέματα κυρίως φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας. Αρχικά ήταν μια μικρή εκδότρια εταιρεία παιχνιδιών ρόλων, αλλά γνώρισε τεράστια επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την κυκλοφορία του Magic The Gathering. Η Wizards of the Coast αποτελεί σήμερα θυγατρική εταιρεία της Hasbro.

To The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth crossover set θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου.