Εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι πασίγνωστης σειράς στο Steam!

Και συνδέεται με το σύμπαν του Borderlands
17 Μαρτίου 2023 10:38
Εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι πασίγνωστης  σειράς στο Steam!

Η 2Κ Games εν μέσω του Spring Sale της αποφάσισε να κάνει και ένα μικρό δωράκι σε όλους, καθώς χαρίζει το "Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure" για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο PC. 

Μπορείτε, λοιπόν, να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το εν λόγω παιχνίδι-σφηνάκι και spinoff των Borderlands μέσα από το Steam και να το κρατήσετε για πάντα στην ψηφιακή συλλογή σας. Βιαστείτε όμως γιατί είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τις 23 Μαρτίου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος.

Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για το spinoff παιχνίδι που γεννήθηκε μέσα από το ομώνυμο λατρεμένο DLC του Borderlands 2. Κυκλοφόρησε ως standalone παιχνίδι τον Νοέμβριο του 2021 για PS4, Xbox One και PC. Πρόκειται για ένα χαοτικό looter shooter FPS με πρωταγωνίστρια την Tiny Tina στον φανταστικό κόσμο του fantasy επιτραπέζιου παιχνιδιού, το οποίο υποστηρίζει και co-op gameplay για να παίξετε με ένα φίλο σας. 

Αποτελεί επίσης το prequel του Tiny Tina's Wonderlands, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 για PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. 

Κατεβάστε τον τίτλο πατώντας εδώ.