Redfall: Δείτε το story trailer από το επερχόμενο παιχνίδι της Arkane

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
16 Μαρτίου 2023 22:21
Redfall: Δείτε το story trailer από το επερχόμενο παιχνίδι της Arkane

Η Arkane έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer από το επερχόμενο shooter παιχνίδι της, Redfall. Ο co-op τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο και το ολοκαίνουργιο βίντεο θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στους χαρακτήρες, αλλά και να σας εξηγήσει κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

Ένα από αυτά τα πράγματα είναι να μάθετε πώς ακριβώς βρέθηκαν τα βαμπίρ σε αυτόν τον κόσμο και από που προέρχονται. Επιπροσθέτως, η ομάδα ανάπτυξης λέει ότι στο Redfall θα πρέπει να εξερευνήσετε όλο το νησί για να μάθετε την ιστορία του.

Μάλιστα, η λεζάντα του βίντεο γράφει τα εξής: "Τι συμβαίνει στο Redfall; Από που προέρχονται τα Βαμπίρ; Βουτήξτε στη σκοτεινή ιστορία της μοχθηρής εταιρίας που δημιούργησε τα τέρατα που καταδιώκουν τους δρόμους και αναμετρηθείτε με τους τρομακτικά ισχυρούς βρικόλακες που κάποιοι επιζώντες λατρεύουν ως θεούς."

Δείτε το story trailer παρακάτω:

Μερικές πληροφορίες για το Redfall σύμφωνα με το επίσημο site του Xbox:

Αποκαλύψτε την αλήθεια, ανακαταλάβετε το Redfall

Η νησιωτική πόλη του Redfall στη Μασαχουσέτη πολιορκείται από μια λεγεώνα βρικολάκων που έχουν κρύψει τον ήλιο και αποκόψει το νησί από τον έξω κόσμο. Συμμαχήστε με μια χούφτα επιζώντων ενάντια στα πλάσματα που απειλούν να πιουν το αίμα της πόλης.

Εξοντώστε μόνοι σας ή με ομάδα

Τολμήστε να μπείτε στο σκοτάδι μόνοι σας ή σχηματίστε ομάδα για συνεργασία έως και τεσσάρων παικτών. Οι συμπαίκτες μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικούς εξοπλισμούς και να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για να βρουν δημιουργικές λύσεις κατά των βρικολάκων που να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού τους.

Αντισυμβατικοί ήρωες ενάντια στη νύχτα

Επιλέξτε από μια ομάδα διαφορετικών ηρώων – ο καθένας με τις δικές του ειδικές ικανότητες – για να νικήσετε τη λεγεώνα των βρικολάκων και την αγέλη των μανιακών υποτακτικών τους.

Ο ανοιχτός κόσμος του Redfall

Το Redfall είναι μια εμπειρία που πραγματικά αρμόζει στην Arkane, με έναν πλούσιο κόσμο που συνδυάζει το οικείο με το πρωτοφανές. Πολεμήστε μέσα από φυλάκια αιρετικών και υπερφυσικούς ψυχικά πεδία, καθώς συνθέτετε το παζλ των πολλών μυστηρίων του Redfall.

Το παιχνίδι της Arkane θα φέρει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό όταν κυκλοφορήσει. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Redfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.