Texas Chainsaw Massacre: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το βίαιο multiplayer παιχνίδι

Και ένα νέο teaser trailer με φρέσκα πλάνα από το νέο παιχνίδι των δημιουργών του “Friday the 13th: The Game
16 Μαρτίου 2023 21:47
Texas Chainsaw Massacre: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το βίαιο multiplayer παιχνίδι

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως οι δημιουργοί του δημοφιλούς "Friday The 13th: The Game" ετοιμάζουν το επίσημο παιχνίδι του The Texas Chain Saw Massacre. Όπως αναφέρει και η λεζάντα του τίτλου, το νέο αυτό multiplayer παιχνίδι τρόμου θα βασίζεται στα "πραγματικά γεγονότα" της ταινίας. 

Τώρα, η Gun Media κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer που αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, που τοποθετείται για τις 18 Αυγούστου του 2023. Ωστόσο, ανακοινώθηκε επίσης ότι θα γίνει ένα technical test μερικούς μήνες πριν το λανσάρισμά του και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου. Ωστόσο, λεπτομέρειες για αυτό το technical test θα δοθούν αργότερα από την Gun Media και την Sumo Digital. 

Δείτε το νέο trailer του Texas Chain Saw Massacre: 

Προφανώς το gameplay του θα θυμίζει αρκετά αυτό του Friday The 13th, το οποίο το έκανε τόσο δημοφιλές και επιτυχημένο.

To Texas Chainsaw Massacre θα κυκλοφορήσει στην τελική του έκδοση στις 18 Αυγούστου 2023 για τα PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, και Xbox One, ενώ θα γίνει διαθέσιμο από την πρώτη μέρα δωρεάν για τους συνδρομητές του Xbox Games Pass (σε κονσόλες και PC). 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μια ματιά στο gameplay του, μέσα από το trailer που είχε κυκλοφορήσει στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase 2022.