One Piece: Το απόλυτο παιχνίδι του γνωστού anime είναι σε προσφορά

Τώρα είναι η ευκαιρία να το αγοράσετε αν το θέλατε
16 Μαρτίου 2023 20:31
One Piece: Το απόλυτο παιχνίδι του γνωστού anime είναι σε προσφορά

Ένα από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα παιχνίδια του One Piece βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο Steam και στο PlayStation Store. Ο λόγος γίνεται για το πρόσφατο JRPG παιχνίδι, One Piece Odyssey, το οποίο είχε γίνει viral στα social media, με πολλούς να το αποκαλούν ως τον «απόλυτο τίτλο της σειράς».

Το One Piece Odyssey αφηγείται μια πρωτότυπη ιστορία, την οποία θα μπορείτε να απολαύσετε ακόμα κι αν δεν έχετε δει ολόκληρο το anime, ενώ υπάρχουν φυσικά και άφθονες λεπτομέρειες που θα εκτιμήσουν οι «πιστοί» fans. Αναλυτικότερα, ο διάσημος πειρατής Monkey D.Luffy, γνωστός και ως Straw Hat Luffy, μαζί με το πλήρωμά του, το Straw Hat Crew, διασχίζουν το New World, αναζητώντας το επόμενο νησί και την επόμενη περιπέτεια που τους περιμένει.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους πέφτουν σε μια καταιγίδα και ναυαγούν. Έτσι, βρίσκονται ξεβρασμένοι σε ένα καταπράσινο τροπικό νησί που περιβάλλεται διαρκώς από καταιγίδες. Χωρισμένος από το πλήρωμά του, ο Luffy ξεκινάει μια νέα, μεγάλη περιπέτεια για να βρει τους φίλους του και να δραπετεύσει από το νησί!

Η κανονική τιμή του One Piece Odyssey είναι τα 59,99 ευρώ, αλλά με την προσφορά του Steam μπορείτε να το αγοράσετε με 41,99 ευρώ. Από την άλλη, στο PlayStation Store κόστιζε 69,99 ευρώ και με την προσφορά μπορείτε να το προμηθευτείτε στα 48,99 ευρώ.

Βρείτε το One Piece Odyssey στο Steam πατώντας εδώ.

Αγοράστε το One Piece Odyssey στο PlayStation Store πατώντας εδώ.

Εμείς παίξαμε το παιχνίδι και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας. Ο Δημήτρης Σαλαμάρας που είχε αναλάβει το review είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Η turn-based εμπειρία της ILCA έρχεται να προσφέρει μία διαφορετική πινελιά, αλλά η πειρατική περιπέτεια του Luffy σίγουρα δεν είναι για όλους, έχοντας μάλιστα και μερικά μικρά «αγκάθια». Παρόλο που κάποιος μπορεί εύκολα να διακρίνει το πάθος και το όραμα της ομάδας, λίγο-πολύ η επαναληψιμότητα του παιχνιδιού με τις αποστολές, η ανύπαρκτη δυσκολία πέρα από τα βασικά bosses, σε συνδυασμό με το υπερβολική επίκληση στη νοσταλγία, έχει ως αποτέλεσμα μία μέτρια εμπειρία που πολλές φορές τείνει να κουράζει και απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που λατρεύουν ήδη την δημοφιλής Shōnen σειρά. Από την άλλη, το αποτέλεσμα έρχεται να κάνει πιο «θερμό», η πιστή μεταφορά του Luffy και του πληρώματός με την αυθεντική πινελιά του Eiichiro Oda.

Εν ολίγοις, όσοι τρέφετε κάποια αδυναμία προς το One Piece σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ψυχαγωγήσει για 30-40 ώρες, ενώ όσοι από εσάς σας τρομάζουν από την turn-based προσέγγιση, το σύστημα μάχης είναι τόσο στιβαρό που δεν θα πρέπει να σας αποτρέψει από το να επενδύσετε πάνω στον τίτλο. Οι υπόλοιποι μπορείτε να ξεκινήσετε το anime/manga και αποφασίζετε στην πορεία...

Τέλος, αυτή τη στιγμή τρέχουν και οι ανοιξιάτικες προσφορές του Steam με εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Το One Piece Odyssey κυκλοφορεί για τα PlayStation, Xbox και PC.