Το Hogwarts Legacy κατάφερε ήδη να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Elden Ring σε τεράστια αγορά!

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για το Harry Potter RPG
15 Μαρτίου 2023 19:18
Το Hogwarts Legacy κατάφερε ήδη να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Elden Ring σε τεράστια αγορά!

Ναι, μέσα σε μόλις μερικές εβδομάδες, το Hogwarts Legacy κατάφερε κιόλας να ξεπεράσει τις συνολικές πωλήσεις του Elden Ring σε μια από τις μεγαλύτερες gaming αγορές του κόσμου, αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο τρομερά επιτυχημένος open world RPG τίτλος που διαδραματίζεται στο σύμπαν των Harry Potter ταινιών και βιβλίων, κατάφερε για άλλη μια εβδομάδα να βρεθεί στην κορυφή των UK Charts, τόσο όσον αφορά τις retail πωλήσεις όσο και για τις digital. Αυτό σημαίνει πως ήταν η εμπορικότερη κυκλοφορία της εβδομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταφέρνοντας έτσι να ξεπεράσει τις lifetime πωλήσεις του Elden Ring (retail + digital) στην εν λόγω αγορά.

Γιατί είναι αυτό αξιοσημείωτο; Το Elden Ring που κέρδισε πέρυσι και το βραβείο του καλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς στα The Game Awards κατάφερε μια σαρωτική εμπορική πορεία, με πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις από τον Φεβρουάριο του 2022. Για την ακρίβεια, μόλις τέσσερα παιχνίδια είχαν πουλήσει περισσότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο 2022, τα FIFA 23, Modern Warfare 2, Grand Theft Auto V και Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Το Hogwarts Legacy είναι ήδη σε τροχιά να ξεπεράσει και το Lego Star Wars.

Ναι, βρισκόμαστε μόλις στον Μάρτιο και ήδη το Hogwarts Legacy έχει πουλήσει περισσότερο σχεδόν από κάθε παιχνίδι της περσυνής χρονιάς! Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα είναι πως η εμπειρία υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη μόνο για τα PS5, Xbox Series X | S και PC. Οι πωλήσεις αναμένεται να πάρουν, λοιπόν, μια γερή τονωτική ένεση, όταν καταφθάσουν αργότερα μέσα στη χρονιά και οι εκδόσεις των PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δέκα retail κυκλοφορίες με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου.

  1. Hogwarts Legacy
  2. FIFA 23
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Metroid Prime Remastered
  5. God of War: Ragnarok
  6. Grand Theft Auto 5
  7. Minecraft: Switch Edition
  8. Call of Duty: Modern Warfare 2
  9. Nintendo Switch Sports
  10. Animal Crossing: New Horizons