Atlas Fallen: Δείτε gameplay πλάνα από το εντυπωσιακό RPG των δημιουργών Lords of the Fallen

Μια φρέσκια ματιά στην εμπειρία της Deck13
15 Μαρτίου 2023 19:02
Atlas Fallen: Δείτε gameplay πλάνα από το εντυπωσιακό RPG των δημιουργών Lords of the Fallen

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Deck13 Interactive σε συνεργασία με την publishing εταιρία Focus Entertainment μόλις έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το επερχόμενο action RPG τους Atlas Fallen, το οποίο περιλαμβάνει μπόλικα gameplay πλάνα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών, το Atlas Fallen υπόσχεται ένα “superpowered” σύστημα μάχης για να τα βάλετε με μερικά επικά πλάσματα. Ειδικότερα, η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ξεκινήστε ένα ηρωικό ταξίδι μέσα σε μια ποικιλία από περιβάλλοντα που κόβουν την ανάσα, κάνοντας γρήγορα glide μέσα στα ερημικά τοπία ενός απέραντου κόσμου που καλύπτεται από άμμο. Εξερευνήστε αρχαία ερείπια και ανακαλύψτε τα μυστήρια και τα μυστικά μιας κοινωνίας που έχει πέσει. Πολεμήστε έναν διεφθαρμένο θεό και εξωπραγματικά τέρατα, χάρη στη θεϊκή δύναμη του όπλου σας που αλλάζει μορφή. Ξεκλειδώστε ισχυρά skills και abilities για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό moveset και να αναδειχθείτε ως ο πρωταθλητής που θα απελευθερώσει τους ανθρώπους του Atlas.

Το νέο πόνημα του γερμανικού στούντιο που μας έχει χαρίσει τα Lords of the Fallen και The Surge αναμένεται στις 16 Μαΐου. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα έρθει φυσικά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα από την πλατφόρμα του Steam. Όσοι προβούν σε ψηφιακή προ παραγγελία του τίτλου θα λάβουν και το DLC πακέτο “The Ruin Rising Pack,” το οποίο θα περιλαμβάνει armor και gauntlet skins, μοναδικά essence stones, έναν αποκλειστικό coop indicator και άλλα καλούδια.

Ακολουθεί το νέο gameplay βίντεο: