Tekken 8: Ακόμη ένα γνωστό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο παιχνίδι (BINTEO)

Δείτε τον ανανεωμένο Marshall Law!
15 Μαρτίου 2023 16:21
Tekken 8: Ακόμη ένα γνωστό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο παιχνίδι (BINTEO)

Η Bandai Namco συνεχίζει να προωθεί τους χαρακτήρες που θα βρίσκονται στο Tekken 8 και ύστερα από το πρόσφατο trailer με τον Paul, η εταιρία αποκάλυψε ακόμη έναν παίκτη από τα παλιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο θρυλικός χαρακτήρας, Marshall Law, θα βρίσκεται στο 8ο κεφάλαιο του franchise και μόλις κυκλοφόρησε ένα gameplay trailer που τον δείχνει εν δράσει! Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Law βρίσκεται σε αυτή τη σειρά από το πρώτο Tekken του 1995 του PlayStation και είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του κοινού.

Μάλιστα, μέσα από το trailer που θα δείτε παρακάτω, θα μάθετε όλα όσα πρέπει για τις ικανότητές του και φυσικά από τα εμβληματικά nunchaku που χρησιμοποιεί.

Απολαύστε το trailer με τον Marshall Law

 

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε τα gameplay πλάνα από τον Kazuya, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο 8ο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise και θα μοιράζει ξύλο με τις μοναδικές ικανότητές του. Επίσης αποκαλύφθηκε και η Nina και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτήν πατώντας εδώ.

Στο Tekken 8 θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jin, Paul, King, Law, Lars, Jack-8 και Jun Kazama.

Η Bandai Namco ετοιμάζει και το closed alpha test, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η πρώτη closed alpha θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα μέσα από μια ειδική ιστοσελίδα.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Tags: