Παίξτε εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042!

Στο PC σας
15 Μαρτίου 2023 14:22
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042!

Η EA σε συνεργασία με την DICE ανακοίνωσαν ότι από σήμερα και μέχρι τις 16 Μαρτίου θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το Battlefield 2042 εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, η νέα δοκιμαστική περίοδος του FPS τίτλου είναι διαθέσιμη μόνο για τους PC gamers που παίζουν στο Steam.

Αυτό σημαίνει ότι από τώρα θα μπορείτε να κατεβάσετε και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει το εν λόγω Battlefield παιχνίδι. Να σημειωθεί, ότι και στο παρελθόν, η EA είχε δώσει ξανά μια δοκιμαστική περίοδος όταν κυκλοφόρησε το Season 3. Με την 4η σεζόν ονόματι Eleventh Hour να βρίσκεται “live” εδώ και λίγες εβδομάδες, η εταιρία αποφάσισε να κάνει και πάλι το ίδιο.

Μάλιστα, το Season 4 προσθέσει έναν ολοκαίνουργιο χάρτη, έναν specialist και πολλά ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι παίκτες εδώ και καιρό. Αξίζει να αναφερθεί, ότι πλέον θα μπορείτε να επιλέξετε και ανάμεσα στους Assault, Recon, Support και Engineer specialists.

Κατεβάστε το Battlefield 2042 πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Free Access του Battlefield 2042 μπορείτε να βρείτε στην ειδική σελίδα που ετοίμασε η EA. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: