Δωρεάν PS4 & PS5 παιχνίδι: Αυτός ο τίτλος θα έρθει από την πρώτη μέρα στο PlayStation Plus

Μέσα στον Απρίλιο
14 Μαρτίου 2023 21:17
Δωρεάν PS4 & PS5 παιχνίδι: Αυτός ο τίτλος θα έρθει από την πρώτη μέρα στο PlayStation Plus

Τον επόμενο μήνα, οι κάτοχοι PS4 και PS5 κονσολών με ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια Day One κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, το νέο παιχνίδι της Behaviour Interactive, ομάδας ανάπτυξης Dead by Daylight, θα προστεθεί στην υπηρεσία του PlayStation από την πρώτη ημέρα της διάθεσής του.

Ο λόγος γίνεται για το Meet Your Maker, το οποίο δε θα έρθει στο Games Catalogue, αλλά θα αποτελεί μέρος των δωρεάν παιχνιδιών της υπηρεσίας για τον Απρίλιο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να το παίξουν τόσο τα μέλη του βασικού Essential πακέτου, όσο και οι συνδρομητές των ακριβότερων Extra και Premium βαθμίδων.

Τι ακριβώς είναι όμως το Meet Your Maker; Πρόκειται για ένα ‘building-and-raiding’ παιχνίδι με προοπτική πρώτου προσώπου, με την εμπειρία να βασίζεται αποκλειστικά σε περιεχόμενο που δημιουργούν οι ίδιοι οι παίκτες. Αναλυτικότερα, οι δημιουργοί επισημαίνουν:

Το Meet your Maker είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό building-and-raiding παιχνίδι πρώτου προσώπου, όπου κάθε επίπεδο σχεδιάζεται από τους ίδιους τους παίκτες. Παίξτε μόνοι σας ή με έναν φίλο, καθώς σχεδιάζετε ύπουλα Outposts που είναι σαν λαβύρινθοι, γεμάτα παγίδες και φρουρούς. Στη συνέχεια ετοιμαστείτε για μεθοδικές μάχες με γρήγορο ρυθμό, κάνοντας επιδρομές στις δημιουργίες άλλων παικτών.

Για περισσότερα μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από το πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού, το οποίο δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή την ανακοίνωση της προσθήκης του στον κατάλογο του PlayStation Plus.

Το Meet Your Maker θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου για τα PS4 και PS5, συγχρόνως θα γίνει διαθέσιμο και στα Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.