Skin στο CS:GO πουλήθηκε για εξωφρενικό ποσό, όσο ένα σπίτι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τιμή που μοιράζει εγκεφαλικά...
14 Μαρτίου 2023 20:38
Skin στο CS:GO πουλήθηκε για εξωφρενικό ποσό, όσο ένα σπίτι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ναι, καλά διαβάσατε. Πριν μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε μια από τις ακριβότερες δημόσιες αγορές στην ιστορία του Counter-Strike: Global Offensive και πιθανότατα και του gaming γενικότερα. Συγκεκριμένα, ένας συλλέκτης μόλις έδωσε για ένα AK-47 skin ένα τεράστιο ποσό, με το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει ένα ευρύχωρο σπίτι.

Κάθεστε; Στις 13 Μαρτίου ένα AK-47 Wild Lotus skin πουλήθηκε για €148,937.73! Η αγοροπωλησία έγινε στο Buff, τη μεγαλύτερη αγορά για CS:GO συναλλαγές με έδρα την Κίνα. Ο αγοραστής είναι ένας Κινέζος συλλέκτης, κάτι που συνηθίζεται για τα περισσότερα ακριβά αντικείμενα στο CS:GO. Βέβαια, παρόλο που το skin προστέθηκε στην ψηφιακή του βιβλιοθήκη, δεν είναι πιθανό να εμφανιστεί ξανά σε μελλοντικές μεγάλες διοργανώσεις, καθώς οι ιδιοκτήτες συχνά δανείζουν αυτά τα αντικείμενα σε επαγγελματίες παίκτες για τα μεγαλύτερα τουρνουά. Μάλιστα, αυτό ακριβώς το AK-47 skin χρησιμοποιήθηκε από τον παίκτη Russel 'Twistzz' Van Dulken του FaZe Clan το 2022, ο οποίος το είχε δανειστεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το skin, ονομάζεται "Wild Lotus" και προστέθηκε στο παιχνίδι το 2019. Συνολικά, υπάρχουν λιγότερα από 3.000 αντίγραφά του και ακόμη λιγότερα σε 'Factory New' κατάσταση. Κανονικά, ένα Factory New Wild Lotus κοστίζει περίπου €9.000. Ωστόσο, ο λόγος που το συγκεκριμένο πουλήθηκε για σχεδόν €150.000 οφείλεται στα αυτοκόλλητα που έχουν τοποθετηθεί πάνω του. Ειδικότερα, έχει τέσσερα αυτοκόλλητα Reason Holo από το Katowice 2014 CS:GO Major, το καθένα από τα οποία κοστίζει σήμερα περίπου €37.000. Επειδή αυτό το skin κυκλοφόρησε το 2019, τα αυτοκόλλητα εφαρμόστηκαν όταν ήταν ήδη πολύ ακριβά, εξου και η τεράστια επιρροή τους στην τελική τιμή. Μάλιστα, τα αυτοκόλλητα είναι τόσο σπάνια που υπάρχουν μόνο δύο άλλα skins AK-47 Wild Lotus στον κόσμο με τα ίδια αυτά αυτοκόλλητα εφαρμοσμένα.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του εν λόγω skin παρακάτω:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το CS:GO έχει γεννήσει μια αγορά εκατομμυρίων με τα in-game skins του. Συνήθως, πολλά ακριβά αντικείμενα του παιχνιδιού ανταλλάσσονται ιδιωτικά, οπότε είναι συχνά δύσκολο να γνωρίζουμε την ακριβή αξία τους. Ωστόσο, μιας και αυτή ήταν δημόσια πώληση, είναι μια από τις λίγες φορές που παίρνουμε μια γεύση από τις υπέρογκες τιμές που μπορεί να κοστίζουν ορισμένα αντικείμενα.

Πηγή: dexerto