Naughty Dog για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της: “Ξέρουμε ότι θέλετε το The Last of Us Part 3“

O Neil Druckmann μιλάει για τα σχέδια της εταιρίας και το επόμενο project της
14 Μαρτίου 2023 20:02
Naughty Dog για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της: “Ξέρουμε ότι θέλετε το The Last of Us Part 3“

Θα είναι το The Last of Us: Part 3, το "Uncharted 5" ή κάποιο άλλο project που θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Naughty Dog; Πάνω σε αυτή την ερώτηση απάντησε με τον δικό του τρόπο, ο πρόεδρος και creative director της Naughty Dog, Neil Druckmann, την ώρα που οι φήμες φουντώνουν για το "Part 3", ενώ υπάρχει στο σκαριά το multiplayer παιχνίδι του The Last Of Us

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή Kinda Funny για να μιλήσει για την 1η σεζόν του The Last of Us, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε, μίλησε με τέτοιον τρόπο που είναι διφορούμενος για το εάν θα κάνει το χατίρι των fans και θα κυκλοφορήσει το The Last of Us Part III. Χαρακτηριστικά τα όσα είπε στην απάντησή του: 

"Ξέρω πως οι fans μας θέλουν το The Last of Us Part 3 (γελώντας), το ακούω συνεχώς. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως...Κοιτάξτε έχουμε ήδη προχωρήσει με το επόμενό μας project. Η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Δεν μπορώ να πω τι και ποιο είναι, αλλά αυτή είναι η διαδικασία που περάσαμε. Υπήρξε πολλή σκέψη για διάφορα πράγματα και διαλέξαμε αυτό που μας κάνει να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. 

Σε πρόσφατη δήλωσή του είχε δηλώσει για να συμβεί το The Last of Us 3 θα πρέπει να υπάρχει μια "πολύ καλή, συναρπαστική ιστορία" ειδάλλως το "Part 2" θα είναι το φινάλε της. 

Σε ένα άλλο podcast κιόλας ο Druckmann είχε αναφερθεί σε ένα νέο gameplay χαρακτηριστικό που θα ήθελε να έχει το επόμενο The Last of Us και το εμπνεύστηκε για χάρη της σειράς του HBO. Είχαν κυκλοφορήσει κιόλας κάποιες φήμες πως το The Last of Us Part 3 θα κυκλοφορήσει εντός του 2026. 

Με τις νεότερες δηλώσεις του επικεφαλής της Naughty Dog όμως θολώνουν τα νερά όσον αφορά το ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της εταιρίας. Πάντως η εταιρία έχει υποσχεθεί ότι αργότερα μέσα στη χρονιά θα μάθουμε περισσότερα για το multiplayer Last of Us παιχνίδι. 

Δείτε το στιγμιότυπο της δήλωσής του στο 33:23 του βίντεο παρακάτω: