Καθυστερεί το System Shock Remake

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση
14 Μαρτίου 2023 16:25
Καθυστερεί το System Shock Remake

Μέσα από την επίσημη σελίδα του System Shock Remake στο Steam μάθαμε ότι το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στον Μάρτιο. Όπως αποκάλυψε η publishing εταιρία, Plaion, η ανανεωμένη έκδοση του θρυλικού τίτλου θα καταφθάσει σε δύο μήνες από τώρα, καθώς η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε μάθει την τελική ημερομηνία του τίτλου από την Nightdive Studios, αλλά φαίνεται ότι το πλάνο της ομάδας άλλαξε. Ωστόσο, δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα ημερομηνία και θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Μαΐου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Plaion:

Ελπίζαμε ότι θα κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι στην αγορά στο τέλος του Μαρτίου. Αλλά τελικά, αυτό αποδείχθηκε ότι δεν ήταν στο χέρι μας. Τελικά είμαστε απλώς άνθρωποι, σε αντίθεση με τη Shodan!

Το νέο System Shock είναι ένα πλήρες remake του επαναστατικού immersive sim παιχνιδιού που αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 1994. Η ομάδα έχει δημιουργήσει εκ νέου τον τίτλο για τους σύγχρονους παίκτες, με ολοκαίνουργια HD γραφικά, βελτιωμένο χειρισμό, αναθεωρημένους hacking μηχανισμούς και μια πανέμορφη αναπαράσταση του Citadel Station, με ολοκαίνουργιες περιοχές προς εξερεύνηση και μυστικά προς ανακάλυψη.

Για την ιστορία, στο System Shock οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ανώνυμου hacker που ξυπνά μετά από έξι μήνες για να βρει σε κακή κατάσταση το Citadel Station. Φονικά ρομπότ, cyborg δολοφόνοι και κακόβουλοι μεταλλαγμένοι είναι σε αμόκ, την ώρα που η AI του σταθμού, η SHODAN, φαίνεται πως έχει αναπτύξει σύμπλεγμα ανωτερότητας.

Διαβάστε περισσότερα για την καθυστέρηση του τίτλου πατώντας εδώ.

Το remake του System Shock αναμένεται τώρα να κυκλοφορήσει για το PC στις 30 Μαίου.

Tags: