Ένα επιτυχημένο survival παιχνίδι του 2021 μόλις έφτασε στο Xbox Game Pass

Μπορείτε να το απολαύσετε από σήμερα
14 Μαρτίου 2023 12:20
Ένα επιτυχημένο survival παιχνίδι του 2021 μόλις έφτασε στο Xbox Game Pass

Πέρυσι, η Embracer Group είχε αποκαλύψει ότι οι συνδρομητές του Xbox Game Pass πρόκειται να απολαύσουν ένα από τα πιο επιτυχημένα survival παιχνίδια του 2021. Παρόλο που πάει καιρός από τότε, η εταιρία είναι τώρα πανέτοιμη και μόλις έκανε γνωστό ότι από σήμερα, όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για το Valheim, το δημοφιλές survival παιχνίδι της Iron Gate, το οποίο έχει λάβει πολύ καλές κριτικές και έχει αγαπηθεί παράλληλα και από το κοινό. Έτσι, από σήμερα, θα μπορείτε να κατεβάσετε στην Xbox κονσόλα σας (Xbox One, Xbox Series X|S) τον τίτλο, χωρίς επιπλέον κόστος.

Το επίσημο tweet από την ομάδα ανάπτυξης:

Δείτε το launch trailer:

 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Valheim είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης και επιβίωσης για έναν έως δέκα παίκτες, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν procedurally-generated κόσμο, εμπνευσμένο από την εποχή των Βίκινγκ. Όταν πρωτοεμφανίστηκε κατάφερε να γίνει viral και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Valheim υποστηρίζει και cross-play και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε και με άλλους παίκτες από διαφορετικές πλατφόρμες. Να σημειωθεί κάπου εδώ, ότι αν δεν είστε συνδρομητές στην υπηρεσία, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το παιχνίδι για 19,99 ευρώ.

Πατώντας εδώ, θα μάθετε όλα όσα πρέπει για την έκδοση του Valheim στο Xbox.

Το Valheim έγινε σήμερα διαθέσιμο στο Game Pass (Xbox κονσόλες, ενώ υπάρχει και στο Game Pass του PC). Η ομάδα των Unboxholics έπαιξε τον τίτλο τον Φεβρουάριο του 2021 μέσα από μαραθώνιο live stream, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.