Diablo IV: Θα κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass; - Τώρα ξέρουμε!

Η Blizzard απαντάει
14 Μαρτίου 2023 08:18
Diablo IV: Θα κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass; - Τώρα ξέρουμε!

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε κονσόλες και PC και πολλοί fans αναρωτιούνται εάν ο τίτλος της Blizzard θα γίνει διαθέσιμος και στο Xbox Game Pass. Την απορία αυτή θέλει τώρα να σας λύσει η εταιρία, αφού μέσα από το Twitter απάντησε σε αυτή την ερώτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο general manager του Diablo, Rod Fergusson, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter απάντησε στην ερώτηση των fans σχετικά με τις φήμες που τρέχουν το τελευταίο διάστημα. Έτσι, φαίνεται ότι πολλοί που περίμεναν μια θετική απάντηση, θα στεναχωρηθούν, καθώς δεν είναι στα σχέδιά της Blizzard κάτι τέτοιο.

Είναι συναρπαστικό να βλέπεις ότι υπάρχει τόσος ενθουσιασμένος για την beta του Diablo IV. Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι και το Xbox Game Pass και θέλω να σας πω ότι δεν έχουμε σχέδια γι’ αυτό. Τα λέμε στο Sanctuary μέσα από την early access beta που θα ξεκινήσει στις 17 Μαρτίου!

Όπως καταλάβατε, η εταιρία δε θα φέρει το πολυπόθητο παιχνίδι στην συνδρομητική υπηρεσία του Xbox. Τουλάχιστον όχι τώρα. Μερικοί fans πίστευαν σε αυτό και ρωτούσαν συχνά, καθώς η Microsoft θέλει εδώ και καιρό να εξαγοράσει την Activision Blizzard.

Μερικές πληροφορίες για το Diablo IV και τα Seasons:

Θα μπορείτε να παίξετε μεταξύ των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα σας σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να παίξετε τη νέα σεζόν, θα δημιουργήσετε έναν νέο χαρακτήρα και θα ζήσετε τα νέα “seasonal” χαρακτηριστικά και το περιεχόμενό τους, ενώ θα ανεβαίνετε level πλάι σε άλλους παίκτες. Αυτό, μαζί με τα Paragon points, θα διασφαλίζουν ότι η προσπάθεια και η ικανότητά σας θα καθορίζουν πόσο ισχυρός γίνεται ο χαρακτήρας σας. Έτσι, δε θα μπορείτε να πληρώσετε για να κερδίσετε “περισσότερη δύναμη” στο Diablo IV.

Ολοκληρώνοντας αποστολές στο “Season Journey” θα ανεβαίνει level και το Season Pass σας. Πρόκειται για μία νέα δυνατότητα που θα φέρνει την πρόοδό σας και που θα προχωρά παράλληλα με το Season Journey, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές, απλά παίζοντας το παιχνίδι.

Η Blizzard ετοιμάζει την closed beta του Diablo IV με endgame περιεχόμενο

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Τέλος, θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.