Cyberpunk 2077: Δείτε το εντυπωσιακό mod που αναβαθμίζει σημαντικά τα γραφικά του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμη η πρώτη έκδοση του HD Reworked Project
13 Μαρτίου 2023 16:52
Cyberpunk 2077: Δείτε το εντυπωσιακό mod που αναβαθμίζει σημαντικά τα γραφικά του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα δημοφιλέστερα mods της PC έκδοσης του The Witcher 3 ήταν το HD Reworked Project, το οποίο αναβάθμιζε ριζικά τα textures του παιχνιδιού, βελτιώνοντας δραματικά την εμφάνιση διαφορών επιφανειών, αντικειμένων, φυτών, κ.α. Τώρα πλέον υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για το πιο πρόσφατο παιχνίδι της CD Projekt, το Cyberpunk 2077.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο modder με διαδικτυακό παρατσούκλι ‘Halk Hogan’ μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση του HD Reworked Project του για το Cyberpunk 2077. Η αρχική αυτή κυκλοφορία φρεσκάρει πάρα πολλές πτυχές της Night City και των Badlands, βελτιώνοντας την εμφάνιση των δρόμων, των τοίχων, των graffiti, της βλάστησης, διαφόρων αντικειμένων που πλαισιώνουν τα περιβάλλοντα, μέχρι και τις λάσπες.

Για να αναδείξει τη δουλειά του, ο modder ετοίμασε ένα ειδικό trailer, το οποίο συγκρίνει το βασικό παιχνίδι και το mod του. Η διαφορά είναι οφθαλμοφανής, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κατεβάσετε το εν λόγω mod πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC, με τις εβδομάδες που ακολούθησαν να είναι χαοτικές. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι υπέφερε από πολύ σοβαρά τεχνικά προβλήματα, ειδικότερα στις εκδόσεις των PS4 και Xbox One, σε βαθμό που αφαιρέθηκε από το PlayStation Store προσωρινά, ενώ έπεσαν μηνήσεις και ξεκίνησαν ειδικά προγράμματα επιστροφής χρημάτων.

Η μεγάλη αναβίωση για τον τίτλο ήρθε μέσα στο 2022, αφού χάρη στο anime Cyberpunk: Edgerunners του Netflix, τα μεγάλες updates και τις PS5 και Xbox Series X|S εκδόσεις που έφτασαν τον Φεβρουάριο, κατάφερε να σπάσει πολλαπλά ρεκόρ παικτών και πωλήσεων. Πλέον η κοινότητα έχει να προσμένει τόσο το Phantom Liberty πακέτο επέκτασης μέσα στο 2023, όσο και ένα ολοκληρωμένο sequel που βρίσκεται στα σκαριά.