Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και για λίγες μέρες ακόμα ένα παιχνίδι για το PC σας

Από το Epic Games Store
13 Μαρτίου 2023 14:54
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και για λίγες μέρες ακόμα ένα παιχνίδι για το PC σας

Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι μέσα από το Epic Games Store. Πιο συγκεκριμένα, εάν δεν προσθέσατε ακόμα στη συλλογή σας το Call of the Sea, καλό θα ήταν να το κάνετε τώρα, διότι η προσφορά θα λήξει την Πέμπτη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην πλατφόρμα και μετά να επιλέξετε την επιλογή “Get” για να γίνει δικό σας.

Το Call of the Sea κυκλοφόρησε το 2020 από την “Out of the Blue” και την “Raw Fury” και θέλει να σας διηγηθεί ένα ιδιαίτερο παραμύθι γεμάτο μυστήριο και αγάπη που διαδραματίζεται στα ‘30s στο Νότιο Ειρηνικό. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε το Lush Island Paradise, να λύσετε διάφορους γρίφους και να σώσετε τον σύζυγο της πρωταγωνίστριας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Κατεβάστε το Call of the Sea πατώντας εδώ.

Το Call of the Sea θα βρίσκεται διαθέσιμο στο Epic Games Store για λίγες μέρες ακόμα και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 16 Μαρτίου. Από τη στιγμή που το προσθέσετε στη συλλογή σας, θα μείνει εκεί για πάντα.

Μόλις ολοκληρωθεί η προσφορά, τη θέση του θα πάρει το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, το οποίο κυκλοφόρησε από την Proxy Studios και την Slitherine Ltd. Πρόκειται για ένα 4X turn-based παιχνίδι στρατηγικής που λαμβάνει χώρα στο δημοφιλές σύμπαν και θα πάρετε τον έλεγχο τεσσάρων φατριών για να σώσετε τον πλανήτη. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.