Tekken 8: Ένας χαρακτήρας από τα παλιά επιστρέφει με νέο λουκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε και πάλι τον Paul Phoenix
11 Μαρτίου 2023 15:38
Tekken 8: Ένας χαρακτήρας από τα παλιά επιστρέφει με νέο λουκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco συνεχίζει την προώθηση του Tekken 8 και αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα το νέο gameplay trailer, το οποίο επικεντρώνεται σε έναν θρυλικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, το νέο βίντεο εστιάζει στον Paul Phoenix, έναν παίκτη που υπάρχει από το πρώτο παιχνίδι της σειράς και θεωρείται από τους πιο αγαπητούς στο κοινό.

Με ένα εντελώς νέο λουκ και ανανεωμένη εμφάνιση, ο Paul βρίσκεται κανονικά και στο 8ο κεφάλαιο και κάνει αυτό που ξέρει καλά: να κάνει υπερβολικό damage με τις γροθιές του.

Δείτε το νέο gameplay του Tekken 8 με τον Paul Phoenix:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πριν από μερικές ημέρες είδαμε τα gameplay πλάνα από τον Kazuya, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο 8ο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise και θα μοιράζει ξύλο με τις μοναδικές ικανότητές του. Επίσης αποκαλύφθηκε και η Nina και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτήν πατώντας εδώ.

Στο Tekken 8 θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jin, Paul, King, Law, Lars, Jack-8 και Jun Kazama.

Η Bandai Namco ετοιμάζει και το closed alpha test, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η πρώτη closed alpha θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα μέσα από μια ειδική ιστοσελίδα.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Tags: