50 Cent: Μάθαμε τελικά τι συμβαίνει με την περίεργη Grand Theft Auto ανάρτηση που έσβησε

Ξέρουμε πλέον τι ετοιμάζει ο πασίγνωστος ράπερ
10 Μαρτίου 2023 19:50
50 Cent: Μάθαμε τελικά τι συμβαίνει με την περίεργη Grand Theft Auto ανάρτηση που έσβησε

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου μια ανάρτηση του 50 Cent στα social media, η οποία άφησε τους πάντες να αναρωτιούνται αν ο πασίγνωστος ράπερ συνεργάζεται με την Rockstar Games για το άκρως αναμενόμενο GTA 6.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι συνέβη, ο γνωστός κατά κόσμος ως Curtis Jackson δημοσίευσε μια φωτογραφία με το λογότυπο του Vice City, η οποία παρέπεμπε ξεκάθαρα στο λατρεμένο open world παιχνίδι της Rockstar Games. Μαζί με την εικόνα, ο ράπερ έγραψε χαρακτηριστικά:

Θα το εξηγήσω αυτό αργότερα, αλλά αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από το POWER, πιστέψτε με.

Λίγες ώρες μετά, ο 50 Cent κατέβασε το post από όλα τα social media, χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Τελικά, το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Deadline ήρθε να ξεκαθαρίσει τώρα το τοπίο, αποκαλύπτοντας τα σχέδια του 50 Cent. Ο ράπερ δεν αναφερόταν στο GTA 6, αλλά σε μια επερχόμενη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει μέσα από την εταιρία του, G-Unit Film & Television. Συγκεκριμένα, ο 50 Cent έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τις Lionsgate Television και Paramount Television Studios για ένα σόου που θα παίξει στη συνδρομητική υπηρεσία Paramount+.

Η τηλεοπτική σειρά του 50 Cent έχει προσωρινό τίτλο Vice City και είναι μια ιδέα των writers και παραγωγών του Transformers: Rise of the Beasts, Darnell Metayer και Josh Peters, με τον Chad Stahelski των John Wick να αναλαμβάνει ως εκτελεστικό παραγωγός και σκηνοθέτης.

Η σειρά Vice City θα ακολουθεί τρεις φίλους και πρώην στρατιώτες, οι οποίοι επιστρέφουν στην πόλη τους, το Μαϊάμι, στα μέσα της δεκαετίας του '80, αφού απολύονται από τον στρατό λόγω της εμπλοκής τους στο πολιτικό σκάνδαλο Ίραν-Κόντρας. Ατιμασμένοι, παραγκωνισμένοι και ξεχασμένοι από τη χώρα που υπηρέτησαν, χωρίς καλές προοπτικές εργασίας, οι τρεις φίλοι συνεργάζονται με έναν μυστηριώδη Κολομβιανό μετανάστη, ενώνοντας τις οικονομικές τους ανάγκες και τις εγκληματικές τους φιλοδοξίες για να δημιουργήσουν μια συμμορία που κάνει ληστείες. Με μοναδικό στόχο να γεμίσουν τις τσέπες τους με δολάρια, θα διασχίσουν ένα βίαιο και επικίνδυνο μονοπάτι αναζητώντας το «Αμερικανικό Όνειρο».

Για την ιστορία, μέσα από την G-Unit Film & Television, ο 50 Cent έχει δημιουργήσει διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, με το γνωστότερο project του να είναι η σειρά POWER, στην οποία έπαιζε μάλιστα και ο ίδιος. Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο ράπερ δε θα έχει κάποιο ρόλο στο επερχόμενο πόνημα της Rockstar Games, αλλά σίγουρα το νέο του εγχείρημα έχει άρωμα GTA.