Exoprimal: Το νέο παιχνίδι της Capcom θα κυκλοφορήσει και στο Xbox Game Pass (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πρώτη ημέρα θα βρίσκεται στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft
10 Μαρτίου 2023 15:45
Exoprimal: Το νέο παιχνίδι της Capcom θα κυκλοφορήσει και στο Xbox Game Pass (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της που ακούει στο όνομα Exoprimal, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο trailer. Ο multiplayer τίτλος έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και θα μπορούν παράλληλα να τον απολαύσουν χωρίς κανένα κόστος και όσοι είναι συνδρομητές στο Xbox Game Pass.

To trailer θέλει να δώσει στους παίκτες ακόμη μια ματιά από τους gameplay μηχανισμούς, στους χαρακτήρες αλλά και τον κόσμο του, που λαμβάνει χώρα σε ένα μελλοντικό σκηνικό.

Το Exoprimal είναι ένα multiplayer παιχνίδι που θέλει να βάλει τους παίκτες σε έναν ιδιαίτερο κόσμο με δεινόσαυρους και να παλέψουν για τη ζωή τους. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα χειρίζονται ένα exosuit, όντας η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, καθώς πολεμούν προϊστορικούς δεινοσαύρους που έχουν τηλεμεταφερθεί σε μια φουτουριστική πόλη.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τον τίτλο της Capcom μέσα από την Open Beta που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου.

Το Exoprimal βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή και θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 14 Ιουλίου. Όσοι είστε συνδρομητές στο Xbox Game Pass θα μπορείτε να απολαύσετε τον τίτλο της Capcom χωρίς επιπλέον κόστος. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: