Νέα καθυστέρηση για το Suicide Squad: Kill The Justice League - Ποιος ο λόγος;

Χάνει το ραντεβού του Μαΐου
10 Μαρτίου 2023 08:53
Νέα καθυστέρηση για το Suicide Squad: Kill The Justice League - Ποιος ο λόγος;

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι το Suicide Squad: Kill The Justice League της Rocksteady καθυστερεί για ακόμη μια φορά, χάνοντας έτσι το ραντεβού που είχε δώσει για τον Μάιο. 

Σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ Jason Schreier του Bloomberg, η Warner Bros. Games και η Rocksteady αποφάσισαν να καθυστερήσουν τον τίτλο, ο οποίος αναμένεται πλέον αργότερα μέσα στο 2023, ενώ οι πηγές του Jez Corden του Windows Central λένε πως μπορεί να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς. 

Ο Schreier ρίχνει φως μάλιστα στους λόγους πίσω από αυτή τη νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του, λέγοντας ότι μάλλον έγινε για να "στρωθούν" όσο το δυνατόν όλες οι λεπτομέρειές του και όχι να αλλάξει εντελώς το gameplay, μετά τα αμφίβολα σχόλια που έλαβε μετά το πρόσφατο State of Play και την εκτενή gameplay παρουσίασή του. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος της Rocksteady θα ενσωματώνει live service χαρακτηριστικά και θα απαιτεί συνεχώς σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίζει κανείς, παρά το γεγονός ότι υπάρχει singe-player mode. Ακόμη, από την πλευρά τους οι Warner Bros. και Rocksteady δεν έχουν επιβεβαιώσει την νεότερη καθυστέρησή του. 

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Μάλιστα, η Metropolis θα είναι δύο φορές μεγαλύτερη από την Gotham του Batman: Arkham Knight, μια λεπτομέρεια που μοιράστηκαν οι δημιουργοί μέσα από ένα αναλυτικό behind the scenes βίντεο που επίσης δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. 

Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S κάποια στιγμή εντός του 2023, μετά και τη νεότερη καθυστέρησή του.