The Lord of the Rings: Gollum – Το νέο trailer δείχνει τον Sauron και τον Gandalf

Και όλες τις άλλες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Gollum
09 Μαρτίου 2023 23:36
The Lord of the Rings: Gollum – Το νέο trailer δείχνει τον Sauron και τον Gandalf

Η Daedalic Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer του The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο θα λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring). Ωστόσο, παρά τα νέα πλάνα, η ομάδα ανάπτυξης δεν αποκάλυψε ούτε τώρα πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Η περιπέτεια του Gollum υπόσχεται να σας διηγηθεί μια πρωτότυπη ιστορία στην αναζήτηση του εμβληματικού δαχτυλιδιού, αλλά δε θα είναι καθόλου εύκολη. Ο χαρακτήρας του J.R.R. Tolkien θα προσπαθήσει να δραπετεύσει από την Mordor μιας και έχει απήχθη από τον Sauron και στο δρόμο του θα βρεθούν πολλά φρούρια, σπηλιές και δυσκολίες.

Μάλιστα, θα συναντήσει και γνωστούς χαρακτήρες όπως είναι ο Gandalf, και μία Elf που φαίνεται ότι θα τον βοηθήσει για να βγει ζωντανός από αυτή την «κόλαση».

Λίγα λόγια για το The Lord of the Rings: Gollum:

Το The Lord of the Rings: Gollum αναπτύσσεται από την Daedalic Entertainment και είναι ένα cinematic action-adventure παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει στοιχεία stealth και parkour. Φυσικά, η ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωταγωνιστή, στο Gollum, περιγράφοντάς τον ως έναν από τους πιο σύνθετους και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο J.R.R Tolkien.  Στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τις δύο προσωπικότητές του. Με τον Smeagol που είναι ευγενικός, αλλά και με τον εγωιστικό Gollum.

Το στούντιο είχε επισημάνει παλιότερα πως ο τίτλος θα έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα LOTR παιχνίδι και έχει εγκριθεί κανονικά από την Middle-Earth Enterprises, την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του franchise. Η ιστορία του Gollum θα διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Για την ιστορία, το αρχικό πλάνο ήθελε το The Lord of the Rings: Gollum να κυκλοφορεί το 2021, ωστόσο από τότε έχουν προκύψει πολλές αναβολές και καθυστερήσεις. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει αποκαλύψει πότε ακριβώς θα διατεθεί ο τίτλος. Ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε μάθει ότι θα το δείτε κάποια στιγμή μεταξύ του Απριλίου και του Σεπτεμβρίου. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το The Lord of the Rings: Gollum βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One, ενώ στα σκαριά υπάρχει και μια έκδοση για το Nintendo Switch που θα έρθει αργότερα από τις υπόλοιπες.