“Κλείδωσε“ η ημερομηνία για το σόου του Xbox στην περίοδο της E3

Ανανεώνεται το ετήσιο ραντεβού
08 Μαρτίου 2023 19:00
“Κλείδωσε“ η ημερομηνία για το σόου του Xbox στην περίοδο της E3

Μαζί με την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Starfield, η Microsoft επιβεβαίωσε και πότε πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ετήσια συνέντευξη Τύπου του Xbox.

Αναλυτικότερα, μέσα από ένα σύντομο tweet, ο επίσημος λογαριασμός του Xbox στο Twitter επιβεβαίωσε πως το Xbox Games Showcase θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 11 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως το σόου θα γίνει πριν την E3 2023, η οποία αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της μια εβδομάδα μετά, δηλαδή από τις 13 μέχρι τις 16 Ιουνίου. Μάλιστα, φέτος η Microsoft δεν ονομάζει την παρουσίασή της Xbox & Bethesda Games Showcase, αφού η Bethesda θα πραγματοποιήσει αμέσως μετά το δικό της Starfield Direct, το οποίο θα εστιάζει αποκλειστικά στο άκρως αναμενόμενο νέο IP του Todd Howard και της ομάδας του.

Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, στο πλαίσιο του πρώτου Developer Direct σόου των Xbox και Bethesda που έλαβε χώρα στις αρχές της χρονιάς, η Microsoft είχε κάνει γνωστό πως σκοπεύει να επιστρέψει στο Λος Άντζελες για το ετήσιο σόου της. Ακόμη δεν είναι απολύτως βέβαιο, αλλά ενδέχεται η παρουσίαση να πραγματοποιηθεί ξανά με παρουσία ζωντανού κοινού, όπως δηλαδή στις εποχές πριν την πανδημία.

Κλείνοντας, αν και ακόμη είναι λίγο νωρίς για να ξέρουμε με βεβαιότητα, οι εσωτερικές ομάδες του Xbox έχουν σίγουρα πολλά να δείξουν, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν ανακοινώσει πληθώρα αποκλειστικών υπό ανάπτυξη projects, όπως τα Hellblade II, Fable, Perfect Dark, Avowed και State of Decay 3. Φυσικά, η εταιρία ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το περιεχόμενο του σόου και το μόνο που γνωρίζουμε είναι η ημερομηνία του.

Tags: