Ένα παιχνίδι-έκπληξη μπήκε σήμερα στο Xbox Game Pass

Και σας προσκαλεί στις ψηφιακές αρένες
07 Μαρτίου 2023 15:00
Ένα παιχνίδι-έκπληξη μπήκε σήμερα στο Xbox Game Pass

Περίπου δύο χρόνια μετά το αρχικό του ντεμπούτο, το Guilty Gear Strive φτάνει σήμερα στις Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες.

Μάλιστα, πρόκειται για μια προσθήκη-έκπληξη του Xbox Game Pass, με τους συνδρομητές της υπηρεσίας να έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν από την πρώτη μέρα της διάθεσής του στο οικοσύστημα της Microsoft. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το Guilty Gear Strive είναι το έβδομο βασικό κεφάλαιο της ιστορικής fighting σειράς, η οποία ξεκίνησε το 1998.

Το Strive διατηρεί τον πυρήνα του gameplay, όπως ο χαρακτηριστικός Instant Kill μηχανισμός, αλλά ανανεώνει πολλές άλλες πτυχές, προσθέτοντας για παράδειγμα και νέα χαρακτηριστικά, όπως το "Wall Break". Το ρόστερ του απαρτιζόταν από 15 χαρακτήρες, με το πρώτο Season Pass να φέρνει άλλους πέντε.

Το Guilty Gear Strive είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021 αποκλειστικά για τις κονσόλες του PlayStation οικοσυστήματος και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους παίκτες και τους κριτικούς. Μεταξύ άλλων, η κοινότητα επαίνεσε το εξαιρετικό netcode που έκανε απροβλημάτιστες τις online αναμετρήσεις, όντας μια πολύ σημαντική πτυχή για τους fighting τίτλους, ενώ και το κοφτερό anime εικαστικό του είχε εντυπωσιάσει.

Για την ιστορία, πρόσφατα στο Xbox Game Pass είχε φτάσει και το F1 22, καθώς και το Wo Long: Fallen Dynasty της Team Ninja. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το προηγούμενο κύμα προσθηκών της υπηρεσίας, πατώντας εδώ