Hogwarts Legacy: Δυσάρεστα νέα για όσους το περιμένετε σε PS4 και Xbox One

Χάνει το ραντεβού του Απριλίου
07 Μαρτίου 2023 13:42
Hogwarts Legacy: Δυσάρεστα νέα για όσους το περιμένετε σε PS4 και Xbox One

Την ώρα που το Hogwarts Legacy εντυπωσιάζει με την εμπορική του πορεία, κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στα PS5, Xbox Series X|S και το PC, ενώ οι κάτοχοι των last-gen κονσολών θα περίμεναν μέχρι τον Απρίλιο για να εισέλθουν στον μαγικό του κόσμο. 

Τελικά, η Portkey Games και Warner Bros. Games ανακοίνωσαν ότι θα καθυστερήσει για ακόμη μια φορά το παιχνίδι στις last-gen κονσόλες, καθώς πλέον αναμένεται στις 5 Μαίου για τα PS4 και Xbox One

Όσο για τους λόγους που συνέβη αυτή η καθυστέρηση, η ομάδα ανάπτυξης εξήγησε ότι "εργάζεται σκληρά για να μεταφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες" και πως "χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να το καταφέρει". 

Όσον αφορά την τελευταία "last-gen" έκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch δεν έγινε κάποια αναφορά, επομένως θα κυκλοφορήσει κανονικά στην προγραμματισμένη του ημερομηνία.

Πρόσφατα μάθαμε ότι κυκλοφορούν φήμες πώς το Hogwarts Legacy θα γίνει σειρά για το HBO Max. Όσο για το εάν θα υπάρξει συνέχεια στο Hogwarts Legacy, οι δημιουργοί έδωσαν την απάντησή τους

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4 και Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.

Τις εντυπώσεις μας για το Hogwarts Legacy, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ