PlayStation Plus: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου στα PS4 και PS5

Μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα από σήμερα
07 Μαρτίου 2023 12:03
PlayStation Plus: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου στα PS4 και PS5

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έχει φτάσει και τώρα επιτέλους ήρθαν και τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι πλέον διαθέσιμες για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας.

Αναλυτικότερα, από σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου και μέχρι τη Δευτέρα 3 Απριλίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 μπορούν να παίξουν το Battlefield 2042. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της λατρεμένης shooter σειράς της EA, το οποίο παρά το αρχικό του προβληματικό ντεμπούτο, βελτιώθηκε σημαντικά με τα updates της DICE. Μάλιστα, η 4η σεζόν του έφερε ξανά στο παιχνίδι το σύστημα των classes, νέα όπλα, ένα νέο χάρτη και πολλά ακόμη, κυκλοφορώντας μόλις πριν μερικά εικοσιτετράωρα, στο τέλη του Φεβρουαρίου.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές θα λάβουν και ένα παιχνίδι…της Microsoft! Ναι, εν μέσω της κόντρας των δύο εταιριών για την εξαγορά της Activision Blizzard, το Xbox αποφάσισε να εμπλουτίσει την υπηρεσία της Sony με το Minecraft Dungeons, το spin-off του πασίγνωστου franchise, το οποίο φέρνει τη δομή των Diablo στον κόσμο του Minecraft. Τέλος, ο Μάρτιος έφερε στην υπηρεσία και το JRPG Code Vein για το PS4.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Minecraft Dungeons και το Code Vein στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Μάρτιο του 2023:

Battlefield 2042 | PS4, PS5

Minecraft Dungeons | PS4

Code Vein | PS4