Redfall: Το παιχνίδι της Arkane θα φέρει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό

Θα μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας ανεξαρτήτως πλατφόρμας
06 Μαρτίου 2023 20:27
Redfall: Το παιχνίδι της Arkane θα φέρει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό

Η ομάδα ανάπτυξης, Arkane μόλις έκανε γνωστό ότι το επερχόμενο παιχνίδι της, το Redfall, θα υποστηρίζει κανονικά cross-play. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως δε θα υπάρχει πρόβλημα να παίξετε με παίκτες που θα προτιμήσουν να αγοράσουν τον τίτλο σε άλλες πλατφόρμες από τη δική σας.

Αυτό σημαίνει ότι εάν παίξετε το παιχνίδι στο Xbox, τότε θα μπορείτε να συνεργαστείτε και με άλλους παίκτες που θα παίζουν από το PC. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πέρα από τις πλατφόρμες της Microsoft (Game Pass, Xbox, Windows PC), ο FPS τίτλος θα διατεθεί και στο Steam, αλλά και στο Epic Games Store.

Το νέο αυτό ήρθε μέσα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter ελέω ενός Q&A, με την Arkane να απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούν το multiplayer του Redfall.

Ερώτηση: Όσον αφορά το cross-play, μπορώ να παίξω με τους φίλους μου στο Steam, εάν εγώ προτιμήσω την έκδοση του Game Pass;

Απάντηση: Ναι, μπορείς να παίξεις με τους φίλους σου που θα επιλέξουν την έκδοση του Steam. Μπορείς να παίξεις από οποιαδήποτε πλατφόρμα προτιμήσουν.

Μερικές πληροφορίες για το Redfall σύμφωνα με το επίσημο site του Xbox:

Αποκαλύψτε την αλήθεια, ανακαταλάβετε το Redfall

Η νησιωτική πόλη του Redfall στη Μασαχουσέτη πολιορκείται από μια λεγεώνα βρικολάκων που έχουν κρύψει τον ήλιο και αποκόψει το νησί από τον έξω κόσμο. Συμμαχήστε με μια χούφτα επιζώντων ενάντια στα πλάσματα που απειλούν να πιουν το αίμα της πόλης.

Εξοντώστε μόνοι σας ή με ομάδα

Τολμήστε να μπείτε στο σκοτάδι μόνοι σας ή σχηματίστε ομάδα για συνεργασία έως και τεσσάρων παικτών. Οι συμπαίκτες μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικούς εξοπλισμούς και να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για να βρουν δημιουργικές λύσεις κατά των βρικολάκων που να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού τους.

Αντισυμβατικοί ήρωες ενάντια στη νύχτα

Επιλέξτε από μια ομάδα διαφορετικών ηρώων – ο καθένας με τις δικές του ειδικές ικανότητες – για να νικήσετε τη λεγεώνα των βρικολάκων και την αγέλη των μανιακών υποτακτικών τους.

Ο ανοιχτός κόσμος του Redfall

Το Redfall είναι μια εμπειρία που πραγματικά αρμόζει στην Arkane, με έναν πλούσιο κόσμο που συνδυάζει το οικείο με το πρωτοφανές. Πολεμήστε μέσα από φυλάκια αιρετικών και υπερφυσικούς ψυχικά πεδία, καθώς συνθέτετε το παζλ των πολλών μυστηρίων του Redfall.

Το Redfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.