Το νέο Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi είναι γεγονός και το πρώτο trailer θα σας πορώσει!

Μια ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς
06 Μαρτίου 2023 18:17
Το νέο Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi είναι γεγονός και το πρώτο trailer θα σας πορώσει!

Όχι δεν είναι ψέμα! Η Bandai Namco σε συνεργασία με την Toei Animation ανακοίνωσαν και επίσημα ότι ετοιμάζουν το 4ο κεφάλαιο του Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi. Η αποκάλυψη αυτή έγινε κατά τη διάρκεια του Dragon Ball FighterZ World Tour και στη δημοσιότητα δόθηκε ένα trailer μέσα από γνωστά YouTube κανάλια, όπως αυτό του “Gamers Prey”.

Πρόκειται για το νέο κεφάλαιο στη σειρά μετά από πολλά χρόνια και το πρώτο βίντεο ξεκινάει με μία CRT τηλεόραση και το πρώτο Dragon Ball παιχνίδι. Καθώς παίζουν πλάνα από τα Budokai Tenkaichi, το βίντεο αλλάζει και προς το τέλος βλέπουμε τον θρυλικό πρωταγωνιστή του franchise να μεταμορφώνεται σε Super Saiyan και μια λεζάντα που γράφει «ετοιμαστείτε για μάχη» και «ένα νέο Budokai Tenkaichi ξεκινάει».

Προς το παρόν αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για το επερχόμενο παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Δυστυχώς, η Bandai Namco δεν αποκάλυψε καν την ονομασία του, αν και πολλοί λένε ότι θα ακούει στο όνομα Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4.

Επίσης, δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι fans της σειράς θα πρέπει να περιμένουν ένα ολοκαίνουργιο fighting παιχνίδι σε αυτό το αγαπητό σύμπαν.

Τα πρώτα Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi κυκλοφόρησαν τα 2005, 2006 και 2007 και έκτοτε η Bandai Namco έδωσε προσοχή σε άλλα παιχνίδια που αφορούν το Dragon Ball.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.