Το Final Fantasy 16 θα είναι το πρώτο βασικό παιχνίδι της σειράς με βρισιές

Και οι δημιουργοί δίνουν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα
06 Μαρτίου 2023 17:11
Το Final Fantasy 16 θα είναι το πρώτο βασικό παιχνίδι της σειράς με βρισιές

Μιας και πλησιάζουμε την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy 16, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο βασικό κεφάλαιο της ιστορικής JRPG σειράς έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που αφορά τη γραφή και τους χαρακτήρες: Το Final Fantasy 16 θα είναι το πρώτο βασικό παιχνίδι της σειράς με βρισιές!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στοιχείο αυτό ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας από το αυστραλιανό μέσο WellPlayed, το οποίο ταξίδεψε στην Ιαπωνία και μίλησε με τους δημιουργούς του τίτλου στη Square Enix. Αναλυτικότερα, συζητώντας για την πιο ώριμη φύση του sequel, ο Localization Director του τίτλου, Koji Fox, επισήμανε πως για πρώτη φορά οι χαρακτήρες του Final Fantasy 16 θα ρίχνουν και κανένα… «γαλλικό», όταν η κατάσταση το απαιτεί. Η ομάδα ανάπτυξης φρόντισε να μην το παρακάνει βέβαια, αλλά και πάλι πρόκειται για μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα αριθμημένα κεφάλαια.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του μέσου ακολουθεί παρακάτω:

Κάθε Final Fantasy έχει χαρακτήρες που σε κάνουν να χαμογελάς ή να γελάς. Αυτό είναι αξιοσημείωτο. Σήμερα μας κάνατε tease μερικούς πολύ συναρπαστικούς χαρακτήρες. Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να μας πείτε ποιος είναι ο χαρακτήρας που σας έκανε να χαμογελάσετε ή να γελάσετε σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο;

Koji Fox: Ο αγαπημένος μου; Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι χαρακτήρες στο παιχνίδι. Επειδή είναι μια ώριμη εμπειρία, έπρεπε να αφήσουμε μερικούς από αυτούς να βρίζουν, πράγμα που είχε πλάκα. Τα Final Fantasy παιχνίδια πάντα είχαν rating για εφήβους, οπότε έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί με τη γλώσσα που χρησιμοποιούσαμε.

Είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχουν βρισιές;

Koji Fox: Από τα αριθμημένα Final Fantasy, νομίζω πως ναι. Υπήρχε βέβαια και το Stranger of Paradise. Ωστόσο, το FFXVI θα είναι το πρώτο αριθμημένο Final Fantasy που έχει mature rating. Βέβαια, δεν το παρακάναμε, αλλά είναι υπέροχο να έχεις κάποιον να φωνάζει "fuuuuck!" όταν το απαιτεί η κατάσταση.


Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το δημοσίευμα του μέσου πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου. Από την άλλη, όσον αφορά την κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.