Wo Long: Fallen Dynasty – Παίκτες φτιάχνουν γνωστά πρόσωπα στο παιχνίδι της Team Ninja

Geralt, Michael Jackson και άλλους
05 Μαρτίου 2023 09:44
Wo Long: Fallen Dynasty – Παίκτες φτιάχνουν γνωστά πρόσωπα στο παιχνίδι της Team Ninja

Το Wo Long: Fallen Dynasty κυκλοφορεί από τις 3 Μαρτίου σε κονσόλες και PC και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο τίτλος της Team Ninja έχει ένα βαθύ “character customization” δίνοντας πολλές και διάφορες επιλογές στον παίκτη. Έτσι, πολλοί gamers είπαν να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο και τις τελευταίες ώρες έγιναν viral στο διαδίκτυο οι χαρακτήρες τους.

Όλα όσα δείτε παρακάτω δημοσιεύτηκαν στο Reddit και η πρώτη viral εικόνα έρχεται από τον Kwameh3, ο οποίος προσπάθησε να φτιάξει τον πρωταγωνιστή του Prince of Persia στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Από την άλλη, ο χρήστης με την ονομασία, dufffer, δημιούργησε τον Kratos από το God of War, ενώ ο golferswag τον Geralt από το The Witcher. Στη δημοσιότητα ήρθε και μια φωτογραφία ενός παίκτη που δημιούργησε τον Michael Jackson.

Δείτε εικόνες παρακάτω:

Σαρώνει το Wo Long: Fallen Dynasty – Το πιο επιτυχημένο PC ντεμπούτο στην ιστορία της Team Ninja. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Wo Long: Fallen Dynasty έρχεται από από τον Fumihiko Yasuda, τον παραγωγό του Nioh και τον Masaaki Yamagiwa, τον παραγωγό του Bloodborne.

Το παιχνίδι αφηγείται τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία ενός στρατιώτη της πολιτοφυλακής που αγωνίζεται να επιβιώσει σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή του Three Kingdoms. Τα υπερφυσικά στοιχεία σε συνδυασμό με την ξιφομαχία κινέζικου στιλ είναι μερικά μόνο από τα δυνατά σημεία του νέου RPG δράσης της Team NINJA.

Το Wo Long: Fallen Dynasty κυκλοφορεί για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC με τιμή τα 69,99 ευρώ, ενώ αν είστε συνδρομητές στο Xbox Game Pass, μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε χωρίς κανένα κόστος.

Πηγή: TheGamer