Γενική αναδιοργάνωση για την Ubisoft στην Ευρώπη

Επιβεβαιώνει τις φήμες η εταιρία
04 Μαρτίου 2023 18:16
Γενική αναδιοργάνωση για την Ubisoft στην Ευρώπη

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα έκαναν το γύρο του διαδικτύου φήμες πως η Ubisoft κάνει αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα email από έναν χρήστη του γνωστού gaming forum ResetERA, ο οποίος αποκάλυψε πως η γαλλική εταιρία σκοπεύει να κλείσει διάφορες θυγατρικές της, μεταξύ των οποίων και η Ubisoft Benelux.

Τώρα το Eurogamer ήρθε να επιβεβαιώσει εν μέρει τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογραφικού μέσου, η αναδιοργάνωση που έχει ξεκινήσει η Ubisoft δεν αφορά τις ευρωπαϊκές της ομάδας ανάπτυξης, αλλά σχετίζεται με τα επιχειρηματικά γραφεία της.

Η publishing εταιρία αρνήθηκε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε πράγματι πως πραγματοποιεί αλλαγές αυτή την περίοδο, τονίζοντας:

Ο εκδοτικός όμιλος της Ubisoft πραγματοποιεί μια στρατηγική αναδιοργάνωση των ευρωπαϊκών θυγατρικών του.

Για την ιστορία, το 2023 αναμένεται να είναι μια γεμάτη χρονιά για την Ubisoft, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο The Crew Motorfest, το arena shooter XDefiant, το πειρατικό παιχνίδι Skull And Bones, καθώς και άκρως αναμενόμενες εμπειρίες πασίγνωστων franchises με τα Assassin's Creed Mirage και Avatar: Frontiers of Pandora.

Περισσότερα για τα πλάνα της αναμένεται να μάθουμε στην E3 2023 τον Ιούνιο, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει η Ubisoft είναι μια από τις λίγες μεγάλες εταιρείες του χώρου που έχουν επιβεβαιώσει ήδη πώς θα δώσουν το παρών στην έκθεση.

Tags: