Ένα βραβευμένο παιχνίδι βγαίνει από το Xbox Game Pass – Τελευταίες ημέρες για να το παίξετε

Μαζί με άλλους επτά τίτλους
03 Μαρτίου 2023 19:46
Ένα βραβευμένο παιχνίδι βγαίνει από το Xbox Game Pass – Τελευταίες ημέρες για να το παίξετε

Σύντομα ο κατάλογος του Xbox Game Pass αναμένεται να χάσει μερικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και μια βραβευμένη εμπειρία.

Ο λόγος γίνεται για το Marvel's Guardians of the Galaxy, το οποίο μεταξύ άλλων διακρίσεων είχε αποσπάσει το βραβείο της Καλύτερης Αφήγησης στα The Game Awards 2021. Ο τίτλος της Eidos-Montréal είχε προστεθεί στη συνδρομητική υπηρεσία πέρυσι το Μάρτιο και θα αφαιρεθεί στις 15 Μαρτίου του 2023. Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν περίπου δύο εβδομάδες στη διάθεσή τους για να απολαύσουν των ταξίδι των Guardians στις Xbox κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι θα πρέπει να το αγοράσει, ακόμη και αν το έχει κατεβάσει ήδη. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τότε, οι συνδρομητές μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι με έκπτωση 20%.

Για την ιστορία, το Marvel's Guardians of the Galaxy έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2021 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Στο review του για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε γράψει:

Το Guardians of the Galaxy εξελίχθηκε σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είναι μια αυθεντική “Guardians” εμπειρία που συνδυάζεται ικανοποιητικά με ένα ταιριαστό και –συμβατικά- καλό gameplay. Η γραμμική του φύση τού έχει επιτρέψει να αφηγηθεί την ιστορία του με την κατάλληλη σπιρτάδα και ευρηματικότητα. Είναι αστείο, περίεργο, φλύαρο, γελοίο και… συγκινητικό. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι μια καλή ιστορία αυτής της αλλόκοτης παρέας απροσάρμοστων…

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.

Τέλος, να αναφερθεί ότι στις 15 Μαρτίου θα αφαιρεθούν από το Xbox Game Pass και οι εξής τίτλοι:

  • Zero Escape: The Nonary Games
  • Paradise Killer
  • Undertale
  • Kentucky Route Zero: TV Edition
  • Young Souls
  • Goat Simulator
  • F1 2020