Dead Island 2: Δείτε τα νέα gameplay πλάνα διάρκειας 15 λεπτών

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
02 Μαρτίου 2023 19:26
Dead Island 2: Δείτε τα νέα gameplay πλάνα διάρκειας 15 λεπτών

Η Deep Silver συνεχίζει την προώθηση του Dead Island 2 και μόλις έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από το παιχνίδι. Αναλυτικότερα, στα φώτα ήρθε ένα βίντεο που αγγίζει τα 15 λεπτά και θέλει να σας παρουσιάσει για άλλη μια φορά τους gameplay μηχανισμούς του sequel και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό.

Το νέο trailer δημοσιεύτηκε μεταξύ άλλων στο επίσημο YouTube κανάλι του PlayStation με τη λεζάντα να γράφει τα εξής: Πάρτε μια γεύση από την επική “pulp” περιπέτεια του Dead Island 2 σε αυτό το εκτεταμένο gameplay βίντεο. Ακολουθήστε τη δολοφόνο Dani στους νεκρούς δρόμους του Beverly Hills και του Bel-Air. Ρίξτε και μια μικρή ματιά από τα φονικά όπλα και την τακτική στη μάχη, το ολοκαίνουργιο σύστημα των skills και το επαναστατικό σύστημα “FLESH”.

Παρακολουθήστε το νέο gameplay βίντεο από το Dead Island 2:

 

Το Dead Island 2 υπόσχεται ανανεωμένο gameplay σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα διαδραματίζεται στο Los Angeles. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από έξι διαφορετικούς χαρακτήρες.

Για την ιστορία, το Dead Island 2 το γνωρίσαμε το 2014, με ομάδα ανάπτυξης την Yager Development. Ένα χρόνο αργότερα, το στούντιο εγκατέλειψε το project. Το 2016 η Sumo Digital πήρε το τιμόνι της ανάπτυξης του διάσημου franchise, αλλά τελικά το παιχνίδι βρέθηκε στα χέρια της Dambuster Studios το 2019.

Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσα από το Epic Games Store.