Το Lies of P έρχεται και σε retail μορφή μέσα στον Αύγουστο – Δείτε το trailer

Επίσημη ανακοίνωση από την Fireshine Games
02 Μαρτίου 2023 18:35
Το Lies of P έρχεται και σε retail μορφή μέσα στον Αύγουστο – Δείτε το trailer

Η ομάδα ανάπτυξης Neowiz Games θα συνεργαστεί με την Fireshine Games για να φέρουν μαζί τη retail έκδοση του Lies of P αυτόν τον Αύγουστο. Το επερχόμενο “soulslike” παιχνίδι που έχει τα βλέμματα πάνω του τους τελευταίους μήνες θα έρθει στο τέλος του καλοκαιριού και υπόσχεται μια ιδιαίτερη εμπειρία με άρωμα από Πινόκιο.

Η Fireshine Games, μέσα από μία επιστολή ανακοίνωσε τα εξής:

Η Fireshine Games είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως σε συνεργασία με τη NEOWIZ θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο action souls-like παιχνίδι Lies of P σε physical editions.

Οι φυσικές εκδόσεις του Lies of P θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με την ψηφιακή έκδοση αυτόν τον Αύγουστο και θα είναι διαθέσιμες για PlayStation 5 , PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One.

Λίγα λόγια για το Lies of P

Εμπνευσμένο από τη γνωστή ιστορία του Πινόκιο, το Lies of P είναι ένα action souls-like και διαδραματίζεται στον σκοτεινό κόσμο της Belle Époque. Ως η μαριονέτα P, οι παίκτες πρέπει να περιπλανηθούν στους δρόμους της ερειπωμένης πόλης Krat, κατασκευάζοντας όπλα από τα υλικά που θα εντοπίσουν και θα αλληλεπιδρούν με τους ελάχιστους εναπομείναντες που κατάφεραν να επιβιώσουν σε αυτό το κολασμένο τοπίο.

Όσο περισσότερα ψέματα λέγονται, τόσο πιο ανθρώπινοι γίνονται οι παίκτες, με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται. Βιώστε βαθυστόχαστες αφηγηματικές επιλογές και εις βάθος παραμετροποιήσιμη εξέλιξη του χαρακτήρα, καθώς καθοδηγείτε τον P στο ταξίδι του να γίνει άνθρωπος.

Lies of P: Δείτε gameplay πλάνα 8Κ ανάλυσης από το souls-like παιχνίδι που θυμίζει Bloodborne!

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη NEOWIZ για την κυκλοφορία της φυσικής έκδοσης του Lies of P στις δυτικές αγορές", δήλωσε η Sarah Hoeksma, Marketing Director της Fireshine Games. "Ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2023, ανυπομονούμε για τη στιγμή που οι παίκτες θα μπουν σε αυτή τη βαθιά σκοτεινή εκδοχή μιας κλασικής ιστορίας και θα βιώσουν μια μοναδική περιπέτεια".

Το Lies of P θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω.

Tags: