Στο στούντιο του Hideo Kojima η Microsoft για την αποκλειστικότητα του Xbox (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε υλικό από την συνάντηση στα γραφεία της Kojima Productions
02 Μαρτίου 2023 17:19
Στο στούντιο του Hideo Kojima η Microsoft για την αποκλειστικότητα του Xbox (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως γνωρίζουμε επίσημα εδώ και καιρό, ταυτόχρονα με το άκρως αναμενόμενο Death Stranding 2 που βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5 σε συνεργασία με τη Sony, ο Hideo Kojima εργάζεται και σε ένα ακόμη πειραματικό project με τη βοήθεια της Microsoft, αποκλειστικά για το Xbox οικοσύστημα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ταλαντούχου Ιάπωνα δημιουργού, το παιχνίδι αυτό θα κάνει χρήση των προηγμένων cloud υποδομών της Microsoft, αλλά για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα πότε θα κυκλοφορήσει, ούτε καν πώς θα ονομάζεται ή γενικότερα οτιδήποτε άλλο. Αυτό μάλλον είναι λογικό, αφού το project φαίνεται πως είναι ακόμη στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Microsoft μόλις επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Kojima Productions, έτσι ώστε να ξεκινήσει το «ταξίδι», όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του marketing των παιχνιδιών της εταιρίας. Ειδικότερα, ο Aaron Greenberg μοιράστηκε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Kojima, λέγοντας:

Η πρώτη μας επίσκεψη στην Kojima Productions με τις ομάδες του Xbox Game Studios Publishing. Φέραμε τις engineering, cloud, marketing και production ομάδες για να ξεκινήσουμε το συναρπαστικό ταξίδι που βρίσκεται μπροστά μας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανάρτηση που περιλαμβάνει και το φωτογραφικό υλικό που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και το βίντεο του Greenberg από την εντυπωσιακή εμπειρία άφιξης στα γραφεία του στούντιο.