Το Beneath είναι το νέο horror παιχνίδι από τους δημιουργούς του “Those Who Remain” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμο για κονσόλες και PC
01 Μαρτίου 2023 15:09
Το Beneath είναι το νέο horror παιχνίδι από τους δημιουργούς του “Those Who Remain” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το στούντιο Camel 101, το οποίο είναι υπεύθυνο για το γνωστό παιχνίδι “Those Who Remain” ανακοίνωσε το νέο πόνημά του που ακούει στο όνομα, Beneath. Πρόκειται για ένα πρώτου προσώπου action-horror  τίτλο που αναμένεται για τη νέα γενιά των κονσολών, αλλά και για το PC.

Όπως έγινε γνωστό, θα πάρετε τον έλεγχο του Noah Quinn, ενός έμπειρου δύτη που περιηγείται σε έναν υποβρύχιο κόσμο που κρύβει τρομακτικά μυστικά που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Ωστόσο, για να τα βγάλετε πέρα, θα έχετε μαζί σας διάφορα όπλα και θα πρέπει να εξερευνήσετε κάποιους επιστημονικούς σταθμούς  και να πολεμήσει ενάντια φρικαλέων τεράτων.

Παρ’ όλα αυτά, όπως λέει η ομάδα ανάπτυξης, πολλά τέρατα δεν μπορούν να πεθάνουν με απλές σφαίρες και για να φτάσετε στην επιφάνεια και να βγείτε από αυτόν τον εφιάλτη θα αποφύγετε κάποιες καταστάσεις.

Το παιχνίδι υπόσχεται δυναμικό σύστημα μάχης, αρκετή τακτική και πολλούς και διαφορετικούς εχθρούς.

Το Beneath δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι στοχεύει να το διαθέσει μέσα στο 2024 για PS5, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player που ακολουθεί.