GTA San Andreas: Αν οι χαρακτήρες του ήταν πραγματικοί άνθρωποι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τις τρομερά ρεαλιστικές εικόνες που δημιουργήθηκαν με AI
28 Φεβρουαρίου 2023 20:25
GTA San Andreas: Αν οι χαρακτήρες του ήταν πραγματικοί άνθρωποι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε περίπτωση που είχατε αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορεί να έμοιαζαν στην πραγματική ζωή οι χαρακτήρες του λατρεμένου παιχνιδιού Grand Theft Auto: San Andreas, αν ας πούμε υπήρχε κάποια αντίστοιχη ταινία, τώρα πλέον έχουμε την απάντηση χάρη στην πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο χρήστης του Reddit με παρατσούκλι AaronGNP έδωσε σάρκα και οστά σε χαρακτήρες του παιχνιδιού όπως ο CJ, ο Big Smoke και ο Sweet, χρησιμοποιώντας διάφορα προηγμένα AI εργαλεία. Τα αποτελέσματα, όπως επισήμαναν και οι διάφοροι σχολιαστές στην πλατφόρμα, είναι το λιγότερο εντυπωσιακά. Στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζουν σχεδόν σαν πραγματικές φωτογραφίες ανθρώπων, με την μετατροπή του Big Smoke να είναι αυτή που πιθανότατα ξεχωρίζει ως η πιο επιτυχημένη. Από την άλλη, η εικόνα του Ryder δείχνει πόσο ξεκάθαρα επηρεασμένοι ήταν οι σχεδιαστές της Rockstar Games από τον rapper Eazy-E.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την τεχνική διαδικασία, για τη δημιουργία των φωτογραφιών ο χρήστης χρησιμοποίησε εικόνες του παιχνιδιού που κατέβασε από το GTA San Andreas Fandom wiki. Έπειτα, αφού τις φόρτωσε στα εργαλεία ControlNet και Img2Img, χρησιμοποίησε διάφορες παραμέτρους από μια δημοσίευση στο RealisticVision, όπως εξηγεί αναλυτικά στο Reddit.

Όπως και να ‘χει, είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να δείτε τις εικόνες. Δίπλα από την καθεμιά υπάρχει και screenshot του εκάστοτε χαρακτήρα από το παιχνίδι.

CJ

Big Smoke

Sweet

Ryder

Catalina

The Truth