Hogwarts Legacy: Μακελειό γίνεται στον κόσμο του από τους μάγους

Αρέσει πολύ στους παίκτες το Avada Kedavra
26 Φεβρουαρίου 2023 10:05
Hogwarts Legacy: Μακελειό γίνεται στον κόσμο του από τους μάγους

Πριν μερικές ημέρες μάθαμε από την Warner Bros. Games τα φοβερά νούμερα πωλήσεων του Hogwarts Legacy που κατάφερε μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες. 

Παράλληλα όμως, μαζί με την Portkey Games, που ανέπτυξε το Harry Potter παιχνίδι, δόθηκαν στη δημοσιότητα και μερικά gameplay στατιστικά, τα οποία όμως αποκαλύπτουν ότι οι νεαροί μάγοι έχουν προκαλέσει μακελειό στον μαγικό του κόσμο. 

Με πάνω από 280 εκατομμύρια ώρες gameplay, οι μάγοι του Hogwarts Legacy έχουν εξολοθρεύσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο Σκοτεινούς Μάγους, γιατί μάλλον το Avada Kedavra είναι πολύ εθιστικό για κάποιους.

Συγκεκριμένα ο αριθμός φτάνει τους 1.25 δισεκατομμύρια Dark Wizards, ενώ έχουν φυτέψει πάνω από 393 εκατομμύρια μαγικά φυτά και 242 εκατομμύρια μαγικά φίλτρα για να τους βοηθήσουν στην περιπέτειά τους. 

Πρόσφατα μάθαμε ότι κυκλοφορούν φήμες πώς το Hogwarts Legacy θα γίνει σειρά για το HBO Max. Όσο για το εάν θα υπάρξει συνέχεια στο Hogwarts Legacy, οι δημιουργοί έδωσαν την απάντησή τους

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4 και Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.

Τις εντυπώσεις μας για το Hogwarts Legacy, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ