Λάτρεις του rally, το νέο expansion του Forza Horizon 5 είναι για εσάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε το Rally Adventure
25 Φεβρουαρίου 2023 21:45
Λάτρεις του rally, το νέο expansion του Forza Horizon 5 είναι για εσάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την εκτόξευση στους ουρανούς για το Hot Wheels πακέτο επέκτασης του Forza Horizon 5, η δράση θα συνεχιστεί στο έδαφος και συγκεκριμένα στα χώματα! Αναλυτικότερα, η Playground Games ανακοίνωσε το δεύτερο expansion του παιχνιδιού, το Rally Adventure, το οποίο κλείνει το μάτι στους λάτρεις του off-road.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο αυτό πακέτο επέκτασης θα ταξιδέψει τους παίκτες σε έναν νέο χάρτη, ο οποίος είναι αρκετά πιο σκληροπυρηνικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει στο βασικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στον Sierra Nueva οι οδηγοί θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους, αφού το τερέν θα αλλάζει χάρη στη νέα τεχνολογία διαμόρφωσης εδάφους που έχει αναπτύξει το στούντιο. Παράλληλα, η ταλαντούχα ομάδα αναβάθμισε περεταίρω και τα γραφικά, αφού τα οπτικά εφέ θα είναι ακόμη πιο πλούσια σε σχέση με το κανονικό παιχνίδι, ενώ το δάσος του νέου χάρτη θα είναι για πρώτη φορά πλήρως destructible.

Η Playground Games υπόσχεται μερικές από τις πιο συναρπαστικές διαδρομές που έχουμε δει ποτέ στα Horizon παιχνίδια, τις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν και με 10 νέα αυτοκίνητα που θα έρθουν να εμπλουτίσουν το roster. Φυσικά, θα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο career εστιασμένο στο rally, ενώ προσθήκες έχουν γίνει σε κάθε πτυχή της εμπειρίες, μέχρι και στη μουσική. Για παράδειγμα, ο λατρεμένος ραδιοφωνικό σταθμός Epitaph από το Forza Horizon 3 θα επιστρέψει, εμπλουτισμένος με νέα κομμάτια.

Το Forza Horizon 5: Rally Adventure αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου για τις Xbox κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.