Το νέο Humble Bundle προσφέρει παιχνίδια “διαμαντάκια” σε ελκυστική τιμή

Όπως πάντα είναι για καλό σκοπό
25 Φεβρουαρίου 2023 15:09
Το νέο Humble Bundle προσφέρει παιχνίδια “διαμαντάκια” σε ελκυστική τιμή

Το Humble Bundle μόλις κυκλοφόρησε ένα ακόμη πακέτο παιχνιδιών, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από 9,34 ευρώ ή να βάλετε εσείς το ποσό που θέλετε.

Ο λόγος γίνεται για το “Unparalleled Puzzlers bundle”, που προσφέρει 7 διαφορετικούς τίτλους-διαμάντια και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που αγαπούν τους γρίφους στα παιχνίδια.

Το νέο πακέτο, λοιπόν, περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Baba Is You, Dorfromantik, Creaks, The Last Campfire, Monument Valley: Panoramic Edition, Monument Valley 2: Panoramic Edition και DARQ: Complete Edition, τα οποία έχουν 99%, 97%, 95%, 97%, 99%, 96% και 94% βαθμολογία στο Steam αντίστοιχα. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πακέτο έχει διάφορα tiers και μπορούν να γίνουν δικά σας όλα με 9,34 ευρώ ή και παραπάνω. Όλα τα παιχνίδια είναι για την πλατφόρμα της Valve.

Βρείτε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.

Τέλος, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στην Razom για την Ουκρανία.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.